Μετάβαση στο περιεχόμενο

ACHARISO

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

ACHARISO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα συναδελφοι. Εχω να μετρησω αγροτεμαχιο Α 4 στρ το οποιο ανηκει σε 6 ατομα εξ αδιαιρετου και οι οποιοι με την συνηθης πρακτική περιφράξαν ο καθένας το δικό του τμημα κόψανε τους δικους τους δρόμους και εχτισε ο καθενας το δικό του αυθαιρετο μέσα. ο ενας μπαγασας όμως απο τους 6 περα απο το αυθαιρετο που εχτισε στο περιφραγμένο ποσοστο του(!!!) εχτισε επειτα βεραντα στεγασμενη η οποια βρίσκεται στο διπλανο αγροτεμαχιο Β το οποιο επίσης ειναι με την ιδια λογική (εξ αδιαιρετου αλλα χωρισμένο το καθε τμημα του καθενος). Δηλαδη ο τυπος εχει ποσοστο σε 2 αγροτεμαχια και απλα τα περιφραγμενα τμηματα του συνορευουν. Εγω θελω να μετρησω για τους 6 το αγροτεμαχιο Α. Τι θα γίνει με αυτον που μπαινει και στο διπλανο αγροτεμαχιο για να τακτοποιησουμε και την βεραντα? Πρεπει να μετρηθει και όλο το Β αγροτεμαχιο? Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Πασα βοηθεια δεκτη!
  2. παιδια καλημερα.Σε περίπτωση που προκειται για ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ και μαλιστα πρόσφατο (1982) χωρις καμιά πολεοδομική μελέτη και το ρεμα φαίνεται στους χάρτες της Τ.Υ.Υ.Γ. χρειάζεται πάλι καθορισμο οριογραμμής ρέματος για να μειωθούν οι αποστάσεις δόμησης ή η γραμμή του ρέματος ετσι όπως την είχε χαραξει η Τ.Υ.Υ.Γ τότε (1982), είναι και η οριογραμμή του ρέματος?
  3. Παιδια καλησπερα.Τις ασφαλιστικες εισφορες στο ΤΣΜΕΔΕ τις περνάτε στο βιβλίο εσόδων και εξόδων ή τις αναγράφετε μόνο στην φορολογική δήλωση?
  4. Εγω παιδιά στην Εθνική είμαι και μου βάλαν 4995.0 Ευρω. Ετσι ειναι οι γα..τραπεζες φιλε asterix. κρατος εν κρατει.Και ουτε αποδειξη για αυτα τα 22 ευρω ετσι? Μαυρα και αραχνα
  5. Καλησπέρα παιδια. Σε οικόπεδο όπου υπαρχει διωροφο κτιριο θελουν οι πελατες να συσταθει οριζόντια και κάθετη ιδιοκτησια. Δεδομενου οτι το κτίριο ειναι ενιαίο (ισογειο και πρωτος οροφος) γινεται να συσταθει κάθετη ιδιοκτησία (δικαιωμα κατ αποκλειστική χρήση δηλαδη τμήματος του οικοπεδου) ή μιλαμε για συσταση οριζόντιας ιδιοκτησιας μονο, με ποσοστό συγκυριότητας σε ολο το οικόπεδο?
  6. Αλλη αιτηση η μια(η ηλεκτρονική) και άλλη αίτηση η δεύτερη.Πριν την ηλεκτρονική πήγαινε πρώτα στον ΟΑΕΔ και θα σου που τι να κάνεις.
  7. φιλε specfor21 γνωρίζω οτι τα κληροτεμάχια κατατμούνται μόνο έτσι αλλα το ιδιωτικό συμφωνητικό πρέπει να είναι παλιό(προ της ημερομηνιας απαγόρευσης κατάτμησης κληροτεμαχίων-1977 αν δεν κάνω λάθος) και οχι προσφατο(1993).
  8. ρε πιαδια με αυτες τις επικυρωσεις ανωμαλου δικαιοπραξίας έχω χάσει την μπάλα. Πως γίνεται να κατατμηθει ΚΛΗΡΟτεμαχιο με επικυρωση ανωμ. δικαιοπρ. με ιδιωτικο συμφωνητικο του 1993?
  9. Πρέπει να έχουν πρόσωπο σε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ κοινοχρηστο χωρο για οικισμους προ του 23
  10. Ρε παιδια για τις ανώμαλες δικαιοπραξίες δεν πρέπει το ιδιωτικο συμφωνητικο να είναι αρκετα παλιό(π.χ. προ 1985 νομίζω) και όχι πρόσφατο?
  11. φιλε adamscdifc έλενξε και τους τίτλους ιδιοκτησίας του πελάτη σου και των ομόρων αν είναι δυνατό για να δεις πώς αναφέρεται αυτο το μονοπάτι και πότε δημιουργήθηκε.
  12. ] οχι δεν αρχισαν ακόμη.Στο περιμενε είμαι και εγώ απλά ή υπάλληλος απο τον ΟΑΕΔ μου το είπε τότε που πήρα την βεβαιωση συμμετοχής στο προγραμμα.Πριν κανα δίμηνο δηλαδή.
  13. Καλημέρα παιδια. Εμενα πάντως απο τον ΟΑΕΔ στην Θεσσαλονίκη μου είπαν οταν έρθουν για αυτοψία να έχω έτοιμη μια υπευθυνη δήλωση απο τον ιδιοκτητη του χώρου που νοικιάζω που να αναφερει οτι πριν απο μένα δεν ήταν επαγγελματικη στέγη αλλου μηχανικού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.