Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή dimmer για παιδικό δωμάτιο


zamc

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή ενός dimmer για τοποθέτηση στο παιδικό δωμάτιο.

Είχα ένα και συγκεκριμένα αυτο http://www.kafkas.gr/proionta/diakoptes-fotismou/legrand/valena/legrand-valena-pythmisths-pat-400w-leyko_56249/  (ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφίμηση!) αλλά μας χάλασε. συγκεκριμένα είχε αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες! Αναβε μόνο του, πάταγες να ανέβει η ένταση και ανέβαινε μέχρι τη μέση και έσβηνε και άλλα περίεργα.

Οπότε ψάχνοντας για αντικατάσταση και προσπαθώντας να αποφύγω τα 50 ευρώ κοντά που έκανε το ίδιο, πήρα αυτό http://www.kafkas.gr/proionta/diakoptes-fotismou/schneider-electric/sedna/schneider-electric-sedna-pepistp-pythm-fot-60-500va-leykos_71097/ το οποίο όμως βλέπω οτι κάνει πααααααααρα πολύ θόρυβο. Το legrand δεν άκουγες τίποτα ενώ αυτό ακούγετε κανονικότατα και αρκετά δυνατά θα μπορούσα να πω. Η λάμπα που ντιμάρει είναι μια 55αρα αλογόνου.

 

Οπότε αν και δεν ξέρω αν θα μου την αλλάξουν από το κατάστημα θα ήθελα να ρωτήσω αν ο θόρυβος αυτός οφείλεται στην ποιότητα του dimmer που αγόρασα ή αν έτσι κάνουν όλα τα περιστροφικά.

Επίσης θα ήθελα προτάσεις για επιλογή dimmer που να είναι και ποιοτικό και όσο το δυνατόν αθόρυβο. Δεν εχω και καλά προτίμηση στα περιστροφικά ή σε αυτά με πλήκτρα. Ετσι κι αλλιώς και το legrand που δεν ακουγόταν καθόλου μας άφησε στα 4 χρόνια!

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Λές να εχει θέμα το συγκεκριμένο?

Τί να πώ, απογοητεύτηκα πάντως! Ετσι που σκέφτομαι να πάω να τα σκάσω να ξαναπάρω αυτό που είχα το legrand. Τουλάχιστον αυτό ούτε το άκουγες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.