Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασκεπείς πισίνες πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος


Recommended Posts

Το σχετικό άρθρο του ΓΟΚ επιτρέπει ασκεπείς πισίνες πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος και μέσα στό ιδεατό στερεό.

 

Αραγε υπάρχει κάποια ερμηνευτική διάταξη ή εγκύκλιος που να προσδιορίζει αν αυτό σημαίνει α) ότι η επιφάνεια του νερού της πισίνας είναι στήν στάθμη του δώματος (εφόσον εκεί εξαντλείται το μ.ε.υ.) - και άρα ο όγκος της είναι μέσα στόν τελευταίο όροφο, ή, β) ότι επιτρέπεται να κατασκευασθεί ο όγκος της πισίνας (πχ 160εκ) πάνω στο δώμα?

 

Γνωρίζει επίσης ίσως κανείς για κάποια σχετική διάταξη που να επιτρέπει την κατασκευή δεξαμενών πυρόσβεσης ή βιοκλιματικής χρήσης πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος?

 

Ευχαριστώ και πάλι,

- ΑΚ

Link to comment
Share on other sites

όταν λέμε πάνω απο το μ.ε.υ. ενούμε πάνω απο το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος. Δεν καταλαβαίνω γιατί το μπλέκεις και εγκιβωτίζεις την ασκεπή πισίνα στο ύψος του τελευταίου ορόφου. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16. Επιτρέπονται ασκεπείς πισίνες ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΥΨΟς ΚΑΙ ΥΨΟΥς ΕΩς 3 μέτρα.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, αν είναι ασκεπείς ΝΑΙ :) αν όχι, ξαναψάξε το άρθρο και τισ σχετικές δημοσιευμένες εγκυκλίους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.