Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετατροπή κόφας -καρότσας


sakiskak

Recommended Posts

Καλημέρα.

Είμαι καινούριος στο forum και ελπίζω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Αγόρασα φέτος ένα φορτηγό 817 με κόφα και θέλω να το κάνω πάτωμα. Γνωρίζει κανένας ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Επίσης αν μπορώ να κόψω την κόφα και να μείνει το πάτωμα ή πρέπει να πάω αποκλειστικά σε βγάλσιμο κόφας και τοποθέτηση νέου πατώματος.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

καταρχην τι γραφει η αδεια ... και δευτερον πρωτα περνα απο το μηχανολογικο και ρωτα να δεις τι υπαρχει στον φακελο του και θα σου πουν εκει αν χρειαζεται καινουρια μελετη ;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

αν θες και  πλαϊνό τοιχωμα, σιγουρα δεν κοβεται η κοφα, δεν ειναι απλο , πρεπει να ξηλωσεις και να βαλεις αλλο αμαξωμα. Αν θες σκετο πάτωμα flat νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα , κανονικα το σασι του αμαξωματος ειναι το ίδιο και εχει τις ιδιες ενισχυσεις. Θεσ/νικη θα ρωτησεις Κοσκεριδη  , Αθηνα Σμυρλιάδης.

Για να εισαι νομοτυπος παντως , ρωτα και στο μηχανολογικο τι χρειαζεται στην περιπτωση της μετατροπής που θελεις γιατι δεν θυμαμαι ακριβως αν και αν πας σε καποιον απο τους παραπανω ή και αλλους στον χωρο, θα σου πουν...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.