Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΧΟΠ


Recommended Posts

Στην περιοχή μου μετά από καθυστέρηση 6 μηνών ορίστηκε επιτελούς ΣΧΟΠ του Υπουργείου Αιγαίου. Χωρίς κανένα λόγο σταμάτησαν να δέχονται μελέτες για προέλεγχο (ενώ είχαν κατατεθειμένες μελέτες από τον Νοέμβριο του 2008 που ήταν η τελευταία συνεδρίαση, τις οποίες μας γύρισαν πίσω!!!!) και ζητάνε να τα πηγαίνουμε πρώτα πολεοδομία και η πολεοδομία να τα στέλνει σε αυτούς. Δηλαδή θα πηγαίνουν πολεοδομία, αφού πληρώσουμε τις μελέτες αρχιτεκτονικών και πυροπροστασίας, θα ελέγχονται κατά ΓΟΚ και μετά θα πηγαίνουν στο ΣΧΟΠ. Και αν το ΣΧΟΠ σου αλλάξει έστω και λίγο τα σχέδια άντε πάλι αμοιβές ( με εξαιρέσεις από ΤΕΕ), ξανά έλεγχος από Πολεοδομία και η λοιπή ταλαιπωρία. Επίσης δεν λαμβάνω υπόψιν την καθυστέρηση του να πάει γραφειοκρατικά ο φάκελος από πολεοδομία στο ΣΧΟΠ και πίσω.

Και ρωτάω στις περιοχές (νησιωτικές) τα κατά τόπους ΣΧΟΠ δέχονται προέλεγχο????

Επίσης δεν ισχύει, το ότι αν μια δημόσια υπηρεσία δεν σου απαντήσει μέσα σε δύο μήνες από την κατάθεση ερωτήματος θεωρείται ότι σου απάντησε θετικά???

Link to comment
Share on other sites

Δεν πάτε όλοι οι μηχανικοί στο ΤΕΕ να θέσετε τα ερωτήματά σας καλύτερα? όσο για το τελευταίο με τη προθεσμία μου ακούγεται πολύ καλό για να ναι αληθινο. Εδω το δασαρχείο έχει το δικαίωμα να μην σου απαντήσει για 8 μήνες τι λέμε τώρα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.