japanese Δημοσιεύτηκε July 7, 2018 at 09:34 μμ Δημοσιεύτηκε July 7, 2018 at 09:34 μμ Καλησπέρα, Ζω σε μονοκατοικία-υσόγειο με κεραμοσκεπή χωρίς μπετόν αρμέ πλάκα...Τα ταβάνια είναι περασμένα με ραμποτέ ξύλα και απο πάνω είναι η κεραμοσκεπή δημιουργώντας σοφίτα..θέλω να κάνω μόνωση τα ταβάνια πάνω απο τα ραμποτέ , δηλαδή το πάτωμα της σοφίτας.. Η ερώτηση μου είναι...τι μου προτείνετε σαν υλικό θερμομόνωσης για την συγκεκριμένη περίπτωση ;;Να πάω σε πολυουρεθάνη ή κάτι άλλο και ποιό είναι πιο οικονομικό;; Ευχαριστώ
gio Δημοσιεύτηκε July 9, 2018 at 04:10 μμ Δημοσιεύτηκε July 9, 2018 at 04:10 μμ το υλικό που θα βάλεις πρέπει να είναι ελαφρύ. υλικά που μπορείς να βάλεις είναι: •Πετροβάμβακας (σε πλάκες ή ρολό) •Υαλοβάμβακας (σε πλάκες ή ρολό) •Ορυκτοβάμβακας (σε πλάκες ή ρολό) •Πολυστερίνη •Φελλός, κλπ
japanese Δημοσιεύτηκε July 9, 2018 at 07:14 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 9, 2018 at 07:14 μμ Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του καθ' ενός ;; Μπορώ να τα τοποθετήσω μόνος μου να μειώσω τα έξοδα ή χρειάζεται κάποιον ειδικό στις μονώσεις ;;;
Home Done Δημοσιεύτηκε July 26, 2018 at 06:05 μμ Δημοσιεύτηκε July 26, 2018 at 06:05 μμ Ο πετροβάμαβακας είναι μάλλον η καλύτερη λύση. Έχει σχετικά καλές μονωτικές ιδιότητες, είναι ελαφρύς, είναι εύκαμπτος οπότε θα μπορεί να καλύψει τον ξύλινο σκελετό και να μην αφήνει κενά και δεν τον τρώνε τα ποντίκια
japanese Δημοσιεύτηκε February 15, 2019 at 08:21 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 15, 2019 at 08:21 μμ (edited) Επανέρχομαι στο θέμα..θα βάλω πετροβάμβακα αλλά επειδή η επιφάνεια είναι μικρή ( μόλις 15 τετρ.μ.), θέλω να τον περάσω μόνος μου..ξέρετε ποια είναι η διαδικασία ;;..εκτός από τον πετροβάμβακα τι άλλο πρέπει να βάλω ;; Ευχαριστώ Edited February 15, 2019 at 08:21 μμ by japanese
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα