πετρος748 Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 (edited) το πρόβλημα είναι ότι η ΑΑΔΕ δεν έχει ενεργοποιησει ακόμη αυτήν την εφαρμογή και έτσι δεν μπορούμε να δηλώσουμε τον Λογαριασμό, λένε ότι θα υπάρξει πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όποιον δεν τον δηλώσει. τι κάνουμε τώρα;; Edited October 23, 2018 by πετρος748
georgegaleos Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Πρέπει να έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανοίγματος κάποιων ΚΑΔ με την τελευταία αναβάθμιση που έκαναν το ΣΚΔ. Σε εμένα από την αρχή της εφαρμογής έβγαζε το σχετικό μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και σήμερα το πρωί άνοιξε η διαδικασία για μένα. Δεν ξέρω αν φταίει το ερώτημα που υπέβαλα .... Το θέμα συζητιέται στο παρακάτω, οπότε αν θες μην το συζητήσουμε και στο παρόν νήμα ... λέω εγώ ... Αν θες μην το συζητήσουμε κι εδώ.
vasimavr Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Εμένα από χθές έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα (έχω ΚΑΔ 71121303)
georgegaleos Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 (edited) Επειδή το ίδιο θέμα το συζητάμε στο παραπάνω νήμα που έγραψα, προτείνω κάποιος από τους διαχειριστές να το κλειδώσει και να μεταφερθεί εκεί η συζήτηση. Αυτό για αν μην έχουμε ακόμη άλλο νήμα σχετικό. Edited October 23, 2018 by georgegaleos
Recommended Posts