Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκουριασμένος θερμοσίφωνας


AG m

Recommended Posts

συνηθως η υαλοποιηση στα θερμοσιφωνα, ειναι φτηνης ποιοτητας, και με τον καιρο, αλλα και το καυτο νερο που καλλουντε να κρατησουν, αυτη χαλαει, οποτε κανεις μπανιο με απαλη φρεσκια και παρθενα σκουρια απο το εσωτερικο του θερμοσιφωνα σου. αν η υαλοποιηση ειναι στην θεση της, τοτε εχουν σκουριασει καποια κομματια της υπολοιπης εγκαταστασης, και απλα λογω βαρυτητας στο στασιμο νερακι μεσα στο θερμοσιφωνο, αποθηκευοντε εκει μεσα...σε καθε περιπτωση, καλεσε εναν υδραυλικο. εμεις κλεφτες θα γινουμε ???? μας εχει και στο ματι τωρα ο π"κων/νου......

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

για να μην γίνει κλέφτης ο nikxan1 ))) και οχι μονο καλεσε υδραυλικο...η γνωμη μου είναι ότι είναι μπόιλερ κ οχι θερμοσ. και μαλλον έχει τρυπίσει η σερπαντίνα του κυκλωματος θερμανσης και εκεινο το νερο που ειναι καργα βρομικο μπαινει στο καζανι που ειναι το νερο χρησης ...αρα πας για αλλαγη...εχω ενα καλο ελαφρος μεταχειρισμενο σε τιμη ευκαιριας.............:smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

δεν ειναι σκουριασμενος ο θερμοσιφωνας φιλε μου, μιας και απ'οσο λες ειναι και glass....

ασχολουμαι χρονια με αυτα, και συμβαινει το εξης:

ακομα και εναν χαλκινο θερμοσιφωνα να ανοιξεις, θα δεις οτι εχει κατακαθι στο κατω μερος του. το νερακι που μας δινουν, δεν ειναι και το πιο καθαρο οπως ξερεις. μεσα στον θερμοσιφωνα, το νερο μενει στασιμο, οποτε εχει οοοοοολον τον χρονο να "κατσει" η σκουρια και η λασπη που αγοραζεις απο το υπερσυγχρονο δικτυο της πολης. αν νομιζεις οτι αξιζει να ασχοληθεις και να τον αδειασεις, να τον καθαρισεις και να τον ξανακλεισεις τοτε βουρ!!!! αλλιως, τον αλλαζεις, και τον παλιο τον μετατρεπεις με καμποσο προσωπικο χρονο, σε μιας πρωτης ταξεως φορητη ψησταρια.....

να εισαι καλα, και καλη χρονια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μια χαζή παρατήρηση;

 

Αντί για πολλές διαδικασίες ελέγχου κλπ, αν βγάζει σκουριά, δεν τον αλλάζεις καλύτερα; 100 ευρώπουλα κάνει ένας καινούργιος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.