Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναθεώρηση άδειας συνεργείου φορτηγών 1000τμ


Recommended Posts

Είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθείσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Η άδεια του πελάτη μου είναι για συνεργείο φορτηγών. Στα αρχιτεκτονικά σχέδια εμφανίζεται ένας ενιαίος χώρος ο οποίος ονομαστικά μόνο είναι χωρισμένος σε τρία τμήματα.1 τμήμα αποθήκη υλικών 2 τμήμα πάρκιν φορτηγών 3 τμήμα επισκευή.Όταν λέω ονομαστικά εννοώ ότι δεν έχει γίνει κάποιο χώρισμα μεταξύ των χώρων.Τώρα αποφάσισε να τους χωρίσει αυτούς τους χώρους δημιουργώντας όμως τρεις ανεξάρτητα μεταξύ τους χώρους.Οι χώροι θα εξακολουθήσουν να είναι τμήμα πάρκιν-τμήμα αποθήκη - τμήμα επισκευή αλλά ο κάθε χώρος θα έχει γραφεία ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα. Επειδή είναι συνεργείο πρέπει να δηλωθεί η αλλαγή στο υπουργείο μεταφορών.Η ερώτηση μου είναι αν πιστέυετε οτι πρέπει να γίνει αναθεώρηση άδειας ή αρκεί μία απλή ενημέρωση φακέλου αφού φυσικά εγκριθούν οι αλλαγές από το υπουργείο μεταφορών.Δεν θα γίνει καμία μεταβολή στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου όπως επίσης και της πυρασφάλειας αφού οι χώροι ήταν χωρισμένοι από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς θα λειτουργεί ανεξάρτητα ??

Ολοι οι χώροι δεν εξυπηρετούν το συνεργείο ?? και μόνο

Αν ναι δεν χρειάζεται πιστεύω καμία ενέργεια

Link to comment
Share on other sites

Ο ιδιοκτήτης θέλει να πάρει ξεχωριστή παροχή ρεύματος και νερού για τα 3 συνεργεία.Αυτό εννοώ όταν λέω ανεξάρτητα.Λειτουργούν ως συνεργεία αλλά έχουν διαφορετική παροχή ρεύμα και νερό και πληρώνουν ξεχωριστούς λογαριασμούς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.