Μετάβαση στο περιεχόμενο

πρόβλημα με αρμόστοκο


Recommended Posts

Καλησπέρα , πριν από δύο μήνες πλακοστρώσαμε την αυλή, βάλαμε αρμόστοκο της mapei  ανθρακί , το αποτέλεσμα είναι ότι παρουσιάζει δυσχρωμίες και λέγοντας αυτό εννοώ ότι αλλού βγήκε γκρι ανοιχτό, αλλού σκούρο, ενώ πολλές φορές μετά από βροχές φαίνεται σαν να βγάζει χρώμα που κάθεται στα πλακάκια τα οποία μετά θέλουν καθάρισμα  , ζητάω συμβουλή γιατί κάλεσα και τον μάστορα που τα τοποθέτησε ενώ ήρθε και αντιπρόσωπος της εταιρίας ο οποίος αφού πήρε και δείγμα που είχε μείνει από τον αρμόστοκο αποφάνθηκε ότι δεν είχε πρόβλημα τελικά κι ότι αυτό θα περάσει με τον καιρό, μου έδωσε κι δοκιμαστικά κι ένα καθαριστικό αρμών όξινο που τοχρησιμοποίησα χωρίς αποτέλεσμα  . Τον μάστορα αν και γνωστός ακόμα τον περιμένω, τι μπορώ να κάνω?

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Πιθανότατα ο μάστοράς σου χρησιμοποίησε δύο στόκους διαφορετικής απόχρωσης (ή συμπλήρωσε με τσιμέντο - δεν γνωρίζω την ακριβή απόχρωση που έχεις).

Πιθανόν επίσης να έκανε στο τέλος πέρασμα με λερωμένο σφουγγάρι ή να πέρασε με το σφουγγάρι το στόκο πολύ νωρίς πριν προλάβει να τραβήξει.

Διχρωμία πάντως στο στόκο εάν δεν υπάρχουν περασμένες δύο διαφορετικές αποχρώσεις, δεν μου έχει συμβεί.

Η μόνη σίγουρη λύση είναι ξύσιμο των αρμών και πέρασμα με νέο αρμόστοκο. Το εάν αξίζει το κόπο ή όχι, το κρίνεις εσύ.

Με τα καθαριστικά όχι μόνο δεν βγει άκρη αλλά κινδυνεύεις να κάψεις και το πλακίδιο μιας και είναι ισχυρά διαβρωτικά και θέλουν προσοχή.

(υποθέτω βέβαια ότι έχεις αποκλείσει το  θέμα υγρασιών και ότι η σκούρα απόχρωση δεν είναι αποτέλεσμα υγρασίας στον αρμό..)

Edited by yian
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.