Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασία κυκλοφοριακής σύνδεσης


Recommended Posts

Για την πραγματοποίηση μελέτης κυκλοφοριακής σύνδεσης σε ποιες υπηρεσίες θα απευθυνθώ και ποια είναι η διαδικασία; Η έγκριση δίνεται αναγκαστικά από την ΔΕΣΕ ή αναλόγως με τον χαρακτηρισμό του δρόμου(Ε.Ο. – επαρχιακός –δημοτικός κλπ). Για παράδειγμα αν απαιτείται κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Δ η μελέτη θα κατατεθεί στον Δήμο;

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Τι χαρακτηρισμό έχει ο δρόμος;

Α,Β,Γ Εθνικός ,Α,Β Επαρχιακός , κοινοτικός κτλ;

Ανάλογα που ανήκει μπορεί να βγάλεις τη σύνδεση από τη ΔΕΣΕ ή από τη Νομαρχία.

Link to comment
Share on other sites

Αν για τη συντήρηση του δρόμου αρμόδιος είναι ο Δήμος την κυκλοφοριακή σύνδεση την εκδίδει ο Δήμος. Αν όχι η ΔΜΕΟ του ΥΠΕΧΩΔΕ

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ακόμη τον ακριβή χαρακτηρισμό του δρόμου, σε τοπογραφικό του 74 αναφέρεται ως αγροτικός αλλά δεν έχω βεβαιωθεί ότι ισχύει ακόμη αυτό. Στην περίπτωση που απαιτείται "Έγκριση κατασκευής κυκλοφοριακού κόμβου", ο κόμβος θα είναι αναγκαστικά τύπου Α',Β',Γ' ,Δ΄ ή θα μου υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία τι ακριβώς χρειάζεται; Και αν ξέρεις κάποιος τι χρειάζεται να ισχύει για την έκδοση απαλλακτικού θα ήμουν υπόχρεος .

Ευχαριστώ..

Link to comment
Share on other sites

Μου ζητάνε έγκριση κυκλοφοριακής σύνδεσης από το Περιβάλλον για την Ε.Π.Ο. και επειδή η εγκατάσταση βρίσκεται σε αγροτικό δρόμο, τείνω στο συμπέρασμα ότι δεν απαιτείται, ότι πάει για απαλλαγή. Όμως λόγω Μεγάλης Βδομάδας, δεν είναι εύκολο να πάρω επίσημη απάντηση, αλλά εγώ θα πρέπει να απαντήσω για το κόστος της διαδικασίας. Το οποίο αλλάζει κατά πολύ αν είναι για απαλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

Giorgos Georgiou, είναι μυστικό ή παράνομο αυτό που έστειλες στον biui?

 

Όχι απλά του έστειλα σε mail τους νόμους και μια επεξηγηματική εγκύκλιο των νόμων αυτών που διασαφηνίζει πως:

«Η παρ. 10 του άρθρου 39 του ΒΔ 465/70 αναφέρει ότι για όλες τις εγκαταστάσεις πλην πρατηρίων, ανεξαρτήτως κατηγορίας (Α΄ ή Β΄), που ιδρύονται στο Δημοτικό – Κοινοτικό δίκτυο (εκτός σχεδίου ή ορίου νομίμως υφισταμένου οικισμού) επιβάλλεται έλεγχος μόνο για έγκριση εισόδου – εξόδου και όχι έγκριση κυκλοφοριακής σύνδεσης.»

 

Απαιτείται λοιπόν μελέτη εισόδου - εξόδου και όχι μελέτη κυκλοφοριακής σύνδεσης ή κόμβου.

Προσπάθησα να το κάνω συνημμένο το κείμενο προχθες, αλλά δεν μπόρεσα (είχε limit μεγέθους στα αρχεία που κάνεις Upload).

 

Ρίξε και μια ματιά κι εδώ

>http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=2099

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.