Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι. Υπάρχει κάποιος να μου πει ποια η διαφορά μεταξύ των δηλώσεων  ανάληψης - ανάθεσης με τις δηλώσεις  ανάληψης - ανάθεσης διαχείρισης του έργου, γιατί έχω μια οικοδομική άδεια και δε ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύτηκε (edited)

Οι πρώτες που αναφέρεις αφορούν στις :
Δηλώσεις ανάθεσης/ανάληψης μελέτης & Δηλώσεις ανάθεσης – ανάληψης επίβλεψης που γίνονται προς[=ανάθεση] τον μηχανικό(-ούς) και η αντίστοιχη(-ες) αποδοχή(-ές)[=ανάληψη(-εις)] από τον(-ους) τελευταίο(-ους).

Οι δεύτερες που αναφέρεις αφορούν στις:
Δηλώσεις ανάθεσης/ανάληψης για την διαχείριση της υποβολής αίτησης, που γίνονται προς[=ανάθεση] τον Διαχειριστή της Αίτησης και η αντίστοιχη αποδοχή[=ανάληψη] από τον τελευταίο.. 
Ήτοι, την Δήλωση ανάθεσης, ότι για την ηλεκτρονική διαδικασία που αφορά στο έργο τάδε γίνεται η ανάθεση από τον κύριο του έργου ή του έχοντος το νόμιμο δικαίωμα για την ανάθεση της διαχείρισης της αίτησης στον Διαχειριστή της αίτησης και αντίστοιχα η ανάληψη την αίτησης για διαχείρισης από τον Διαχειριστή της αίτησης. [Thomas Matsios 😁]

Edited by georgegaleos
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.