Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευή ελαφρομπετόν και στεγάνωσή του


maevious

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω κάνει μια επέκταση της πλάκας και των βεραντών με σιδηροκατασκευή

και θέλω να ρίξω πάνω στην τραπεζοειδή λαμαρίνα ελαφρομπετόν ώστε να μην επιβαρύνω την κατασκευή. Αυτο που είναι σημαντικο είναι αυτο που θα ρίξω πάνω στην πλάκα που θα είναι εκτεθιμένη στις βροχές να είναι στεγανό και υψηλής αντοχής ωστε να μην έχω προβλήματα στην πορεία. Εχω διαβάσει για διάφορα όπως περλομπετον, θηραική γη, ποζολάνη,isolbeton κτλ. Εσεις τι λέτε?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το αφρομπετό (λόγω πολύ μικρών αντοχών) και να προτιμήσεις το perlobeton s το οποίο και δεν προσθέτει φορτίο στην οικοδομή αφού είναι ελαφρύ (εμπεριέχει περλίτη) και ενδείκνυται για απευθείας επικόλληση ασφαλτόπανων. Από την περιγραφή που δίνεις φένετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάποια μορφή υγρομόνωσης από πάνω. Είτε με ειδικά ασφαλτόπανα είτε με κατάλληλα τσιμεντοειδή στεγανωτικά (revinex flex?) Μπες στο site της isocon και πάρε τις κατάλληλες πληροφορίες. Πάντως μην ξεχάσεις την υγρομόνωση!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.