Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομοθεσία τεχνικών προδιαγραφών ικριωμάτων


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Προσπαθώ να βγάλω την πρώτη μου άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας για χρωματισμούς κτιρίου εξωτερικά. Ψάχνω την πιο πρόσφατη ισχύουσα νομοθεσία περί τεχνικών προδιαγραφών ικριωμάτων. Από ότι κατάλαβα αυτόματα αναλαμβάνω και την επίβλεψη του έργου. Τι θα πρέπει να προσέξω; Μπορείτε να με καθοδηγήσετε προς κάποια κατεύθυνση; Σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Στα downloads του φόρουμ θα βρεις άφθονο υλικό για σαυ-φαυ ικριωμάτων. Μπορείς να το αναπροσαρμόσεις στα δεδομένα σου. Σου ανεβάζω κάτι που είχα κάνει για χρήση μου. Διάβασε τα γενικώς προσεκτικά, προς το τέλος του σαυ θα βρεις και την νομοθεσία, και αυτή των ικριωμάτων μαζί. επίσης θα χρειαστείς και σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων απ'ότι διαβάζω τώρα τελευταία, υπάρχει θέμα με υλικό στο φόρουμ.καλές δουλειές.

υγ: υπάρχει το κανονιστικό σκέλος (σαυ,φαυ,νομοθεσία κλπ κλπ) και υπάρχει και η πράξη. στην πράξη λοιπόν για τα ικριώματα θα επιλέξεις ένα καλό και έμπειρο συνεργείο, θα του ζητήσεις τα πιστοποιητικά του για τα ικριώματα, θα ζητάς να τα εξετάσεις, θα βάλεις και τις φωνές όπου χρειάζεται, και θα τηρείς ημερολόγιο έργου όπου θα ενημερώνεις για ό,τι βλέπεις και θα τους φέρνουν όλους προ των ευθυνών τους βάζοντας τους να υπογράψουν. 

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.doc ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.doc 1346235177-attestation of type examination.pdf 1362567572-Minimum requirements for the proper erection of scaffolds.pdf

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σ' ευχαριστώ πολύ. Έχω βρει τα σαυ-φαυ ικριωμάτων απλά επειδή τα σχόλια ήταν του 2011 ήθελα να είμαι σίγουρη για ότι πιο πρόσφατο όσον αφορά την νομοθεσία ισχύει γενικότερα. Ποιά είναι συνήθως η αμοιβή μηχανικού για άδεια κι επίβλεψη;

 

Link to comment
Share on other sites

Θα βάλεις κάτω τα δεδομένα που κάθε φορά είναι διαφορετικά, τους κινδύνους, την εργασία για την μελέτη και την επίβλεψη που θα απαιτηθεί και θα αποφασίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.