ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Συνάδελφοι πολιτικός μηχανικός μου έστειλε το σχέδιο μίας προς κατασκευή βίλας και μου ζήτησε προσφορά για μελέτη ύδρευσης, αποχέτευσης (βόθρος), ηλεκτρικά, κλιματισμός (air condition), πισίνα, πυρασφάλεια και κενακ. Μου είπε ότι αν μείνει ευχαριστημένος θα μου δίνει τουλάχιστον μία τέτοια μελέτη τον μήνα. Το θέμα είναι ότι θα ζοριστω αρκετά για να την εκπονησω μίας και από πισίνες έχω άγνοια και το βασικότερο είναι ότι δεν ξέρω τι να χρεώσω. Αν πάω με τις αμοιβές του ΤΕΕ και κάνοντας γενναία έκπτωση πρέπει να ζητήσω τουλάχιστον τρία χιλιάρικα. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει; Edited June 4, 2020 by ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Προσθήκη ετικετών Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 2 λεπτά πριν, ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ said: Συνάδελφοι πολιτικός μηχανικός μου έστειλε το σχέδιο μίας προς κατασκευή βίλας και μου ζήτησε προσφορά για μελέτη ύδρευσης, αποχέτευσης (βόθρος), ηλεκτρικά, κλιματισμός (air condition), πισίνα, πυρασφάλεια και κενακ. Μου είπε ότι αν μείνει ευχαριστημένος θα μου δίνει τουλάχιστον μία τέτοια μελέτη τον μήνα. Το θέμα είναι ότι θα ζοριστω αρκετά για να την εκπονησω μίας και από πισίνες έχω άγνοια και το βασικότερο είναι ότι δεν ξέρω τι να χρεώσω. Αν πάω με τις αμοιβές του ΤΕΕ και κάνοντας γενναία έκπτωση πρέπει να ζητήσω τουλάχιστον τρία χιλιάρικα. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts