Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μίσθωση ακινήτου συν έξτρα χώρο


PapIrin

Recommended Posts

Διαθέτουμε 2 καταστήματα με ξεχωριστούς μετρητές ΔΕΔΔΗΕ, το ένα 40τ.μ και το άλλο 100τ.μ. Και τα 2 είναι κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα. Τώρα θέλει κάποιος να μισθώσει αυτό των 40τ.μ στον τομέα της εστίασης και θέλει να χρησιμοποιήσει και έναν χώρο 25-30τ.μ από το άλλο ως αυλή, γιατί τα καταστήματα δεν έχουν εξωτερικό χώρο για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Οπότε θα αναλάβει ο ίδιος τις διαδικασίες διαχωρισμού και διασύνδεσης, όμως θα χρησιμοποιήσει μόνο το ρεύμα του καταστήματος των 40τ.μ.

Οπότε ο πατέρας μου φοβάται μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον Δήμο.

Τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε όλοι καλυμμένοι;

Edited by PapIrin
Link to comment
Share on other sites

big problemmmmm. Εγώ νομίζω θα έπρεπε να πάρει το μαγαζί των 100τμ διότι αυτό που λες δεν ειναι απλό καθόλου. Και εξηγώ, 40τμ μαγαζί που θέλει και 25-30 τραπεζοκαθίσματα ίσον περίπου 65 - 70 τμ, δώστε του τα 100 γιατί θα μπλέξετε σε μεγάλη ιστορία. Πρέπει να εκδώσει άδεια για διαφορετική διαρρύθμιση ορόφου, έχω την εντύπωση ότι την ζητάει ο ιδιοκτήτης και οχι ο μισθωτής, άλλο ποιός πληρώνει, τελικά η διαδικασία που περιγραψες αρχικά στοιχίζει χρονικά, οικονομικά, μπλέκει τα πράγματα' και αν σε 2 χρόνια σου ξενοικιάσει και στο αφήσει με την διαφορετική διαρρύθμιση, το αποκλείεις να το θες όπως ήτανε? ή αν κάποιος άλλος μετά στο ζητήσει κάπως αλοιώς θα κάνετε νέο διαχωρισμό να τα ορίσετε με άλλο τρόπο?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.