Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στέγαστρο πάνελ σε εσοχή


ajohnalex

Recommended Posts

Εξαρτάται από τον υπάλληλο και την Πολεδομία για το αν θα σε στείλουν ΕΠΑΕ και το αν θα το δεχτούν . Εγώ πάντως καλύπτω πάντα τους εξώστες του τελευταίου κατοικήσιμου ορόφου δείχνοντας όμοιους άβατους εξώστες καλυμμένους με κεραμίδια στην τελευταία πλάκα μου.

 

Έχω κι εγώ ένα τεράστιο πρόβλημα με στέγαστρο από Πάνελ που είχα βάλει σε ένα παλιό ρετιρέ. Είναι εσοχή 3ου και τελευταίου ορόφου με βεράντα 70 τμ και παλαιότητα 1966 Στην βεράντα είχα τοποθετήσει στέγαστρο 60 τμ τύπου Πάνελ διότι ήταν ασκεπές και βρεχόταν κτλ. Μετά από καταγγελία στην πολεοδομία μου επιβλήθει πρόστιμο ανέγερσης 30.000  και διατήρησης 12.000 .

Το κατέβασα αμέσως και μου έβγαλαν το πρόστιμο διατήρησης αλλά σε λίγες μέρες περνάω πάλι επιτροπή και μου είπαν ότι παρόλο που καταλαβαίνουν ότι το πρόστιμο έιναι εντελώς δυσανάλογο με την 'παρανομία' δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παρά να το στείλουν στην εφορία για είσπραξη. Μου είπαν να τους φέρω οποιαδήποτε χαρτί να χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα γιατί φοβούνται΄πιέση κι έλεγχο από τον καταγγέλοντα. Ελένη **********

Link to comment
Share on other sites

Αν θελει καποιος να επικοινωνησει μαζι σου υπαρχουν και τα pm. Θα σου προτεινα να αποφευγεις να παρουσιαζεις προσωπικα σου στοιχεια σε fora !

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.