Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cloud Επιμετρητής: Εφαρμογή επιμετρήσεων εργοταξίου και προμετρήσεων έργων


Engineer

Recommended Posts

Η παρούσα εφαρμογή έρχεται να γίνει σημαντικός αρωγός στην σύνταξη και οργάνωση επιμετρήσεων και προμετρήσεων στα έργα μηχανικού.

Είναι η εφαρμογή που θα βοηθήσει με γρήγορο και κατανοητό τρόπο τον μηχανικό, τον εργολάβο, και τον κύριο του έργου (ιδιοκτήτη ) για την κοστολόγηση οποιουδήποτε έργου επι τόπου στο εργοτάξιο.

Η φιλοσοφία που λειτουργεί βασίζεται στην επι τόπου καταχώρηση αποθήκευση και οργάνωση των μετρήσεων κάθε εργασίας και τον υπολογισμό των μεγεθών που είναι σχετικά με αυτές τις εργασίες.

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

1. ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

Τέλος η ατελείωτη καταχώρηση των μετρήσεων στο γραφείο, τα λάθη και οι παραλείψεις λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Οι μετρήσεις και οι υπολογισμοι αποθηκεύονται άμεσα στο cloud σε λογιστικό φύλλο μορφής .xls ώστε να βοηθούν τον χρήστη στην ευκολη επεξεργασία τους στην συνέχεια.

2. ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΠΕΧΕΙ ΕΝΑ E-MAIL ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποσταλεί το παραπάνω λογιστικο φύλλο .xls με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) σε κάθε ενδιαφερόμενο.

3. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι καταγραφές που εισάγει ο χρήστης αποθηκεύονται μαζί με ημερομηνία ,ώρα και θέση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου και καταγραφής του χρόνου εργασίας του εκάστοτε επιμετρητή.

4. ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ DATA

Η άμεση καταχώρηση και εν συνέχεία αποθηκευση τους στο cloud δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε αυτές από κάθε android συσκευή (κινητό ή tablet)

5. ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Η προμέτρηση των μεγεθών γίνεται πολύ γρήγορα. Αυτή η διαδικασία κάνει ανταγωνιστικότερη την κοστολόγηση των εργασιών μειώνοντας το ποσοστό λάθους δραστικά στην κοστολόγηση του έργου.

Για προτάσεις, ιδέες και βελτιώσεις, στείλτε μας email: [email protected]

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cloud_epimetriseis


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.