Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μικροζωνικές μελέτες στην Ελλάδα


 
baso@!

Recommended Posts

Για τη μικροζωνική μελέτη Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με τον καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ Κυρ. Πιτιλάκη. Βάλε και τον καθηγητή σου να "σπρώξει" για να πάρεις τα στοιχεία.

Αν τα καταφέρεις θα σου είμαστε ευγνώμονες αν τα ανεβάσεις στο διαδίκτυο και μας ενημερώσεις σχετικά.

 

Επ' ευκαιρίας, δεν είναι υποχρεωμένος ο συντάξας την μελέτη να την παραχωρήσει προς κάθε ενδιαφερόμενο? Η' έστω να μπορείς να την προμηθευθείς μέσω του ΟΑΣΠ ή της όποιας αναθέτουσας αρχής?

Αλλιώς τι νόημα έχει η εκπονησή τους? Να διακοσμούν τα ράφια?

Link to comment
Share on other sites

Έτσι είναι, ή πρέπει να είναι. Να συμπληρώσω και ΔΩΡΕΑΝ γιατί η εκπόνησή της έχει ΗΔΗ πληρωθεί. Προσπάθεια που έκανα πριν κάποια χρόνια να επικοινωνήσω με τον Πιτιλάκη δεν καρποφόρησε. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ή έτσι μπορεί να λένε, αν και την παιδεύουν πολλααααά χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

2003

Αναστασιάδης Α., Πιτιλάκης Κ., (2003): “Σύνθεση Γεωτεχνικών – Γεωλογικών Στοιχείων – Γεωτεχνικός Χάρτης (2003), Μικροζωνική Μελέτη Θεσσαλονίκης – ΑʼΦάση”, Πρακτικά Ημερίδας, CD-ROM, 14 Απριλίου.

 

http://www.itsak.gr/dimosie521.htm

 

Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μελέτη... Αν και τελευταία φορά που τσέκαρα είχαμε 2009...Από το 2003 είναι 6 χρονάκια....Που να κάναν μικροζωνική και στο Ιόνιο δηλαδή...

Link to comment
Share on other sites

Α, μπράβο, να σαι καλά. Τότε ήταν που δεν είχα καταφέρει να παραβρεθώ στην ημερίδα και έψαχνα τα πρακτικά και δεν μπορούσα με τίποτα να τα βρω.

 

Μικροζωνική μελέτη Πύργου -> Βιβλιοθήκη ΤΕΕ Πάτρας, ΕΔΩ.

Μικροζωνική μελέτη Λάρισας -> Βιβλιοθήκη ΤΕΕ Λάρισας, ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ακόμα και από άλλη πόλη να είστε μπορείτε να τις ζητήσετε στο ΤΕΕ της περιοχής σας και να σας τη στείλουν.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για όσα στοιχεία μου έχετε δώσει!!Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη..Το να επικοινωνήσω με τον κ.Πιτιλάκη χλωμό το βλέπω,δε νομίζω να πάρω απάντηση...

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις ποτέ! Γι αυτό ένα email ή ένα τηλέφωνο. Δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Φρόντισε όμως να είσαι σαφής στο ερώτημά σου και να παραθέτεις όλα τα στοιχεία σου αν του στείλεις email.

 

Έψαξα στη βιβλιοθήκη του ΙΤΣΑΚ να βρω το CD με τα πρακτικά της ημερίδας του 2003 για την Α φάση της μικροζωνικής της Θεσσαλονίκης αλλά δεν υπάρχει. Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης κα Στέλλα Βρεττά πολύ ευγενική και εξυπηρετική.

Έστειλα ένα email στη βιβλιοθήκη του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ μήπως τα βρω εκεί αλλά ακόμη απάντηση δεν έλαβα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έστειλα email και στον κ. Αναστασιάδη αλλά και στον κ. Πιτιλάκη αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση...Παρόλο που μου ήρθε η ανοφορά ότι το email μου διαβάστηκε και από τους δύο...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά, χάρη στην κατατοπιστικότατη κα Σοφία Φράγκου, βιβλιοθηκονόμο, υπεύθυνη της βιβλιοθήκης του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, βρήκα τη μικροζωνική μελέτη Θεσσαλονίκης η οποία αποτελεί διδακτορική διατριβή του Λεβεντάκη στον ιστότοπο της κεντρικής βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Την ανέβασα στο forum ΕΔΩ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.