foula1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 Καλησπέρα. Έχω ένα οικόπεδο στο Μοσχάτο λίγο μεγαλύτερο των 200μ², συγκεκριμένα είναι 200,27 μ² και βγάζουμε άδεια ανέγερσης. Θέλω να εξαγοράσω θέσεις γκαράζ γιατί υπάρχει μαγαζί στο ισόγειο και χρειάζεται το υπόγειο για αποθήκη, επομένως δε μπορούμε να βάλουμε θέσεις στο υπόγειο. Μπορώ να εξαγοράσω και αν ναι ο ιδιοκτήτης πληρώνει μειωμένη εισφορά? Στο ΤΕΕ και στην πολεοδομία δεν πήρα σίγουρη απάντηση. Μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 ΦΕΚ Α194/79 ο γενικος νομος και ΦΕΚ Α76/04 για Αττική [εκει θα δεις και τους ορους της "μειωμενης εισφορας"] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foula1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα έχω κοιτάξει αλλά σε στέλνει από άρθρο σε άρθρο και στο τέλος δε βγάζω άκρη. Για παράδειγμα εκεί που λέει για την κλίση του εδάφους 15%. Εμείς δεν έχουμε καθόλου κλίση είναι επίπεδο το οικόπεδο. Τελικά εξαγοράζεις όταν έχεις μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίση εδάφους? Πρόσωπο έχουμε μεγαλύτερο, δρόμο άνω των 10μ κ εμβαδόν λίγο μεγαλύτερο από 200. Και αν εξαγοράζεις είναι μειωμένη η εισφορά ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα