Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρευματοδότηση αυθαίρετων κατοικιών σε ακίνητο με χρήση πρώην camping


messinis

Recommended Posts

΄Εγινε πώληση ένα πρώην κάμπινκ με κτηριακές εγκαταστάσεις ηλεκτροδοτούμενο και υδροδοτούμενο. σε πάνω απο 100 συνιδιοκτήτες.  Εντός αυτού γίνανε αυθαίρετες κατασκευές κατοικιών και αυτοί συνδέθηκαν με το υπάρχον εσωτερικό δίκτυο αλλά η ΔΕΗ εξακολουθεί να το ρευματοδοτεί ως εν λειτουργία κάμπινκ!! . Τα κτίρια που αδειοδοτήθηκαν  τότε απο την πολεοδομία για την επιχείρηση  , είναι νόμιμα πλέον?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε επιστημονική απάντηση. 

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος
Link to comment
Share on other sites

34 λεπτά πριν, messinis said:

... Τα κτίρια που αδειοδοτήθηκαν  τότε απο την πολεοδομία για την επιχείρηση  , είναι νόμιμα πλέον?

....

Άγνωστο αφού δεν έχουμε τα σχέδια της Οικοδομικής Άδεια (διάγραμμα κάλυψης, κατόψεις κλπ) και μια έστω ενδεικτική ή σχηματική αποτύπωση υφιστάμενης κατάστασης.

Κατ ελάχιστο όμως, εάν και εφόσον η Άδεια ήταν για κτήρια κάμπινκ (και με τους ειδικούς όρους που πιθανά είχε) τώρα με την αλλαγή χρήσης, έχει την ελάχιστη αυθαιρεσία την μη αλλαγή χρήσης.

 

Το ότι υπάρχει ένα ρολόι ΔΕΗ (σαν κάμπινκ) και λαμβάνουν ρεύμα πολλές διηρημένες αυτοτελείς λειτουργικά οικίες κάποια στιγμή θα σας (ή θα τους) τρέχουν για τα καλά.... αλλά αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα με βάση αυτά που περιγράφεις.

 

(αν είσαι Μηχανικός, νομίζω κάπου ειχες γραψει ΜΜ συνταξιούχος, διόρθωσε στο προφίλ σου και βάλε την ειδικότητα σου για να σε αναβαθμίσουμε απο τους ιδιώτες)

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ, το ερώτημα το έκανα για φίλο που έχει αγοράσει και αυτός εξ αδιαιρέτου όπως και εγώ, ( Στην δική μου περίπτωση έχω ρεύμα και νερό νόμιμα  μετά απο την τακτοποίηση που έκανα στο ακίνητό μου) . Το είπα πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν ώστε και αυτός να το ρευματοδοτήσει για τον εαυτό του με ατομικό μετρητή. Η απάντησή σας, θα είναι καταλυτική για τις αποφάσεις του. 

Και πάλι σας ευχαριστώ , είμαι Συνταξιούχος μηχανολόγος. 

Link to comment
Share on other sites

7 λεπτά πριν, messinis said:

...

Και πάλι σας ευχαριστώ , είμαι Συνταξιούχος μηχανολόγος. 

Θα φροντίσουμε να σας βάλουμε σύντομα στην ομάδα Μηχανικών για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ενότητες.

 

Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα... ειδικά όταν θα πρέπει να αποκτήσει και ηλεκτρ. ταυτότητα το κάθε ακίνητο σας αν δεν φροντίσουν όλοι να τα τακτοποιήσουν. Τα πρόστιμα θα ανέβουν. 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.