Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα συνάδερφοι νέος μηχανολόγος εδω. Εχω αναλάβει μια μελέτη πυροπροστασίας σε ψητοπωλείο το οποίο δεν θα δέχεται κόσμο. Ποια διάταξη είναι για ΚΥΕ η 8/2016? Τον υπολογισμό για τα σπρινκλερ στην φουσκα καθως και τα χαρακτηριστικα της μονιμης εγκατάστασης που μπορώ να τα βρω; Σας ευχαριστω όλους! :)

Posted

Καλώς ήρθες στο φόρουμ

Διάβασε πρώτα τη σχετική Νομοθεσία από το site της Π.Υ. που λέει αναλυτικά για ποιά περίπτωση είναι η κάθε επιχείρηση.

Διάβασε τεχνικές περιγραφές που έχουν ανέβει (και από εμένα) στο φόρουμ σχετικές με ΣΤΕ και υγραέριο.

Ψάξε και βρες έναν προμηθευτή/συνεργάτη με πυροσβεστικό υλικό για να ξέρεις με τί υλικά θες να δουλέψεις.

Θα βγουν πολλές ερωτήσεις ακόμα...

 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.