Dimfitsalos Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Καλησπέρα συνάδερφοι νέος μηχανολόγος εδω. Εχω αναλάβει μια μελέτη πυροπροστασίας σε ψητοπωλείο το οποίο δεν θα δέχεται κόσμο. Ποια διάταξη είναι για ΚΥΕ η 8/2016? Τον υπολογισμό για τα σπρινκλερ στην φουσκα καθως και τα χαρακτηριστικα της μονιμης εγκατάστασης που μπορώ να τα βρω; Σας ευχαριστω όλους!
Panagiotis_H Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Καλώς ήρθες στο φόρουμ Διάβασε πρώτα τη σχετική Νομοθεσία από το site της Π.Υ. που λέει αναλυτικά για ποιά περίπτωση είναι η κάθε επιχείρηση. Διάβασε τεχνικές περιγραφές που έχουν ανέβει (και από εμένα) στο φόρουμ σχετικές με ΣΤΕ και υγραέριο. Ψάξε και βρες έναν προμηθευτή/συνεργάτη με πυροσβεστικό υλικό για να ξέρεις με τί υλικά θες να δουλέψεις. Θα βγουν πολλές ερωτήσεις ακόμα...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now