Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimfitsalos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimfitsalos

  1. Καλησπέρα συνάδερφοι, σε κατάστημα που θα λειτουργεί ως ψησταριά με αποκλειστική διανομή του φαγητού χωρίς σταθερά καθίσματα η διέλευση κοινου κλπ τον θεωρητικό πληθυσμό πως θα τον υπολογίσω; Η καθαρή επιφάνεια (μειον παγκους λατζες κλπ) / συντελεστη; Οπότε θα βρω ουσιαστικά το max των ατόμων που θα μπορουν να δουλεύουν εκει.
  2. Καλησπέρα Συνάδερφοι νέος μηχανικός εδώ και ασχολούμαι με το ίδιο θέμα ακριβώς. Πως μπορούμε να βρούμε την μέση ή μέγιστη θερμοκρασία λόγω του κάρβουνου με σκοπό να επιλέξουμε και τον καταιονηστηρα με την αντίστοιχη αμπούλα.
  3. Καλησπέρα συνάδερφοι νέος μηχανολόγος εδω. Εχω αναλάβει μια μελέτη πυροπροστασίας σε ψητοπωλείο το οποίο δεν θα δέχεται κόσμο. Ποια διάταξη είναι για ΚΥΕ η 8/2016? Τον υπολογισμό για τα σπρινκλερ στην φουσκα καθως και τα χαρακτηριστικα της μονιμης εγκατάστασης που μπορώ να τα βρω; Σας ευχαριστω όλους!
  4. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέρφους. Για κατάστημα που ασχολείται με την ονυχοτεχνική, υφιστάμενο του 1976 80 τ.μ με πως θα το επιλύσω; Ξεκινώντας σαν κατάστημα ή σαν χώρο συνάθροισης με αριθμό ατόμων μικρότερο του 50;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.