Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστος σκελετού Μεζονέτας 180τμ


antony

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και δεν έχω καμία άποψη για το κόστος κατασκευής του σκελετού΄μιας μεζονέτας 70τμ υπόγειο/ 70τμ υπερυψομένο ισόγειο/ 40τμ όροφος.

Πολλοί από εσάς έχετε μεγάλη εμπειρία ή ασχολείστε επαγγελματικά. Παρακαλώ αν μπορεί να γίνει μια ανάλυση του εκτιμόμενου κόστους (χωματουργικά πόσα κυβικά, σκυρόδεμα πόσοι tn χρειάζονται?, μπετόν πόσα κυβικά??, κτλπ). Όπως καταλαβαίνετε για να ξεκινήσω το κτίσιμο πρέπει να κάνω ένα σωστό προυπολογισμό.

 

*****************************************************

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

 

 

Στο φόρουμ υπάρχει ειδικός χώρος Αγγελιών . Αλλά πρώτα διαβάστε τους Κανόνες γιατί οι αγγελίες που επιτρέπονται είναι συγκεκριμένες. Η εύρεση μηχανικών πάντως για το λόγο που αναφέρθηκε εδώ δεν επιτρέπεται ss_sk

Link to comment
Share on other sites

καλά μηχανικός είσαι και δεν μπορείς να μετρήσεις τον όγκο εκσκαφών ? ? ? ? ? ?

 

Οσον αφορά τ΄άλλα που λές υπολόγιζε κάνα 350 με 450 ευρώ ανα μέτρο το κόστος των μπετών, είναι θέμα που χρειάζεται ψάξιμο, προσφορά και ζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα πρέπει να συνεργαστείς με έναν συνάδελφο πολιτικό ή αρχιτέκτονα, ο οποίος θα σου κάνει ακριβείς προμετρήσεις και προϋπολογισμό εργασιών με βάση τις μελέτες. Χωρίς τις μελέτες, δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα πλην γενικόλογων εκτιμήσεων.

Link to comment
Share on other sites

ο συνάδελφος ζητησαι απο το forum για να εχει ενα ΣΩΣΤΟ!!! προυπολογισμο οσο αφορα

τις εκσκαφές ,τα μπετά για τη κατασκευή της μαιζονετας με τα στοιχεία που σας εδωσε μια

φαντάζομαι ΣΩΣΤΗ απάντηση.

νομιζω αντι να του πειται να παει σε ενα συναδελφο ΠΜ η ΑΜ προσπαθεισαται να τον βοηθεισεται.

τον βοηθεισαται αραγε?

Link to comment
Share on other sites

Το φόρουμ δεν αναλαμβάνει μελέτες, προϋπολογισμούς, επιμετρήσεις και τα συναφή.

 

Αυτό επισημαίνεται ρητώς στους Κανόνες και το αποδέχεται όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος. Από εκεί και πέρα και συμβουλές θα δοθούν και γνώμες και πληροφορίες. Αλλά το όριο που διαχωρίζει τα παραπάνω από την δωρεάν προσφορά υπηρεσιών νομίζω είναι σαφές. Με μία Αναζήτηση οικονομικά στοιχεία που αφορούν κατασκευή βρίσκονται - μέχρι εκεί όμως φτάνουμε.

 

Το παρόν κλειδώνει γιατί έχει απαντηθεί επαρκώς.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.