Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εμπορική αποθήκη (ψυκτικοί θάλαμοι) σε αναδασμό


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Πελάτης διαθέτει αγροτεμάχιο σε αναδασμό (αρδευόμενος). Το χωροταξικό του νησιού δεν έχει κυρωθεί ακόμη αλλά χαρακτηρίζει την ευρύτερη περιοχή ως γη υψηλής γεωργικής αξίας(ή κάτι παρόμοιο). Θα μπορούσε να ανεγείρει σε αυτό εμπορική αποθήκη με ψυκτικούς θαλάμους (κάτω των 1000 κ.μ.)?????

 

Επίσης το αγροτεμάχιο έχει πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο του αναδασμού. Μεταξύ του δρόμου και του αγροτεμαχίου μεσολαβεί στραγγιστική τάφρος του αναδασμού. Για να περάσεις από τον δρόμο στην ιδιοκτησία υφίστανται γεφύρια πλάτους 8 μ. στα όρια των ιδιοκτησιών, με αποτέλεσμα να αναλογούν σε κάθε ιδιοκτησία 4 μ για την είσοδο σε αυτή. Αν υποθέσουμε ότι επιτρέπεται να ανεγερθεί αποθήκη θα μπορούσα να επέμβω στα γεφύρια και να τα μεγαλώσω προκειμένου να χωράει να περάσει φορτηγό? Μήπως θα πρέπει να απευθυνθώ την Δνση Εγγείων βελτιώσεων????

Link to comment
Share on other sites

Επειδή απ' ότι κατάλαβα είναι ζώνη υψηλής παραγωγικότητας, θα χρειαστείς σίγουρα έγκριση από τη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας για την αλλαγή χρήσης, γιατί οι εκτάσεις αυτές έχουν γεωργική χρήση. Για οποιαδήποτε επέμβαση στα γεφύρια των αρδευτικών θα χρειαστείς σίγουρα έγκριση από τη Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.