Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαγωνισμός Α2021: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων για τις συμβάσεις έργου στο Κτηματολόγιο


GTnews

Recommended Posts

Οι προσωρινοί πίνακες του διαγωνισμού Α 2021 (αποκλειομένων, κατάταξης και επιλεγομένων) για τη σύναψη συμβάσεων έργου με το ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», που αφορούν τους κωδικούς θέσης Ι.2.7., Ι.2.8., Ι.2.9, αναρτήθηκαν στην ενότητα «Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις Διαγωνισμών», https://www.ktimatologio.gr/el/node/18270 

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), από τις 14.04.2022. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο (βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Δείτε αναλυτικά εδώ:

Ημερομηνία Προκήρυξης
Καταληκτική Ημερομηνία
Αρχεία Προκήρυξης

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.