Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόσκληση από το Πράσινο Ταμείο για Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)


Engineer

Recommended Posts

Το Πράσινο Ταμείο καλεί τους δικαιούχους δήμους των μητροπολιτικών κέντρων, τους μεγάλους και μεσαίους τους ηπειρωτικούς δήμους, τους δήμους πρωτευουσών περιφερειακών ενοτήτων, καθώς και τους μεγάλους και μεσαίους νησιωτικούς δήμους, σύμφωνα με το άρθρο 2Α του ν. 3852/2010 (Α’ 87), να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 5553/30.11.2021) «Προδιαγραφές, όροι και τεχνικές οδηγίες για την εκπόνηση «Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)» και σύμφωνα με τον Οδηγό Διαχείρισης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2022, Δράση Σ.Α.Π. έκδοση Απρίλιος 2022.

H παρούσα δράση εντάσσεται στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 (Α.Π. 2) «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

Η συνολική δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την παρούσα Πρόσκληση εκτιμάται σε 13.622.640,00 € για το έτος 2022.

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των Δήμων κατά το διάστημα 9 Μαΐου 2022 – 20 Μαΐου 2022.

Δείτε εδώ τον Οδηγό (Έκδοση Απριλίου 2022)

Δείτε εδώ την Πρόσκληση

Δείτε εδώ τους επιλέξιμους Δήμους

Δείτε εδώ την Απόφαση του ΔΣ

Δείτε εδώ τον πίνακα δικαιολογητικών

Δείτε εδώ την Υ.Α. (ΦΕΚ Β’/5553/2021)

Δείτε εδώ Πρότυπο έγγραφο εισήγησης προς την Ο.Ε. (το παρόν έγγραφο είναι ενδεικτικό προς διευκόλυνση των Υπηρεσιών του Δήμου και όχι υποχρεωτικό)

Δείτε εδώ τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων της ηλεκτρονικής αίτησης (Τεχνικό Δελτίο) – Τα προτεινόμενα λεκτικά είναι ενδεικτικά


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.