Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουσείο Ακρόπολης


evaki

Recommended Posts

έτσι όπως τα λες αγαπητέ ss_sk.

 

Και να πω εγώ και το εξής: αν ήταν τόσο σοβαρό θέμα να υπήρχε απρόσκοπτη θέα από συγκεκριμένο σημείο, να το ελάμβαναν υπόψη όταν αξιολογούσαν τις λύσεις ή να προτείναν στον νικητή αλλαγές. Όχι να συζητάμε τώρα να γκρεμίσουμε κτίρια για να το πετύχουμε. Μιλάμε για θέατρο του παραλόγου. Άκόμη κι εγώ που είμαι υπέρ των κατεδαφίσεων παντού και πάντα υπέρ της νέας ανάπτυξης, θεωρώ το συγκεκριμένο θέμα εξοργιστικό. Ακόμη κι αν δεν ήταν δηλαδη αξιόλογα τα κτίρια, αν είναι δυνατόν να συζητάμε να κατεδαφίσουμε, προκειμενου να βελτιωθεί η αρχιτεκτονική λύση άλλου κτιρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Τι να πω...Εγω αν δεν ηταν αξιολογα τα κτηρια(καλα δεν ειναι και μνημεια, ο θειος Καρμανλης γκρεμισε καλυτερα) θαμουν πιο σιγουρος στην αποψη "γκρεμιστετα".

Παντως σε πολλα μερη του κοσμου οταν γινεται μια αναπλαση μιας περιοχης, με καποιο νεο κτηριο πουχει μια συγκεκριμενη αρχιτεκτονικη,γκρεμιζουν κατι που ξενιζει το ματι.Δηλ μην μας φαινεται οτι πρωτα φορα οι Ελληναρες το σκεφτηκαμε..Τωρα για τη συγκεκριμενη περιπτωση, οταν ειμαι μεσα στο μουσειο στους χαμηλους οροφους με ενοχλει, οταν ειμαι στον πεζοδρομο η ενοχληση ελαχιστοποιειται...ΔΕν ξερω...αμφιταλαντευομαι τελικα!!!λολ!!!

τεσπα δεν εχει καμια σημασια τι λεω εγω..Ας δουμε πρωτα αν θα γινει κατι και μετα κρινουμε το αποτελεσμα!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.