Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Ν.4495/17] Κατάργηση δεσμευμένης θέσης στάθμευσης


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω μια περίπτωση οριζόντιας ιδιοκτησίας (μεζονέτας) σε συγκρότημα 3 μεζονετών, που έχουν κοινό υπόγειο εκτός κάλυψής τους. Βάσει άδειας η δική μου μεζονέτα Κ3 είχε δεσμεύσει 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, το οποίο βρίσκεται εντός κάλυψής της. Στην σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών, έχουν χωροθετήσει τις 2 αυτές θέσεις σε άλλο χώρο του υπογείου εκτός του περιγράμματος κάλυψης, που έχει δοθεί σε αποκλειστική χρήση στην Κ3-πράγμα το οποίο θα τακτοποιούσα βάσει του Άρθρου 100. Διαπιστώνω όμως, ότι αυτός ο χώρος που δείχνεται στην σύσταση ως χώρος αποκλειστικής χρήσης της Κ3 με 2 θέσεις στάθμευσης, έχει μερικώς κλείσει με τοίχο, με αποτέλεσμα αυτές οι θέσεις να έχουν καταργηθεί.

Εκτός από την αναφορά στο Άρθρο 96 στην Κατηγορία 3 για φύτευση υπαίθριας θέση στάθμευσης, δεν βρίσκω καμία άλλη αναφορά σε κατάργηση. Θεωρείτε ότι εμπίπτω σε αυτή την περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.