Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα για επισκέψεις


Recommended Posts

Καλημέρα Συνάδελφοι

Ηθελα να ρωτησω οσους ασχολούνται με το αντικειμενο του Τ.Α. εάν έχετε βρει κάποιο πρόγραμμα (η κάποιον άλλο τρόπο) για να μας βοηθάει στο προγραμμα των επισκέψεων δηλαδη να μπορουμε με γρηγορο τροπο να βλεπουμε ποτε εχουμε κενά κλπ και ιδιανικά να μπορουμε ισως να επιλέγουμε ημερομηνίες και να τις δεσμέυει για να μην εχουμε επικαλύψεις κλπ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός..!!

Ευχαριστώ πολυ!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Μπορείς να φτιάξεις ένα αρχείο στο googlesheet στο οποίο να έχεις στήλες με τα στοιχεία του πελάτη και ότι άλλο θες. Φτιάχνεις μια στήλη με ημερομηνία επίσκεψης, μια στήλη με ημερομηνία επόμενης επίσκεψης(δηλαδή πρόσθετεις ημέρες+το προηγούμενο κελί).φτιάχνεις μια τρίτη στήλη πόσες ημέρες απομένουν από σήμερα(=today- ημνια επόμενης).κάνεις ένα conditional formatting ανάλογα το πότε θες να ενημερώνεται και κάνεις ένα πράσινο όταν είναι οκ ο έλεγχος και να σου βγάζει πράσινο πορτοκαλι soon οταν πλησιαζει και ένα κόκκινο check ότι πρέπει να πας.Κανεις μια στήλη με την τοποθεσία στο googlemaps(codeplus)του πελάτη σου και κάνεις δημιουργία χάρτη βάσει της κατάστασης ελέγχου.

Οπότε έχεις μια γεωγραφική κατανομή των πελατών σου και βλέπεις ποιοι είναι οκποιοι θέλουν έλεγχο και σε ποιους πλησιάζει.

Διαφορετικά ημερολόγιο/tasks .

Επίσης μπορείς να δεις για προγράμματα asset facilities management

 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.