Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΔΗΛΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ


chiskos

Recommended Posts

Καλημέρα. Η εταιρεία που εργάζομαι έχει πρόβλημα με ένα ακίνητό της το οποίο στην ανάρτηση δασικών χαρτών δείχνει ένα τμήμα του ως χορτολιβαδικό. Στο έντυπο Α1 του κτηματολογίου λοιπόν, στις παρατηρήσεις λέει ότι το τμήμα αυτό διεκδικείται κατά κυριότητα από Ελληνικό δημόσιο (δ/νση Δασών). Σε επικοινωνία που είχαμε με την Δ/νση Δασών και επειδή έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες για τα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολόγιο, μας έδωσαν να συμπληρώσουμε ένα έντυπο  ''ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΔΗΛΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ'' που σαν πρώτο δικαιολογητικό ζητάει ''Τεχνική έκθεση ανάλυσης και τεκμηρίωσης υπαγωγής σε πρόδηλο σφάλμα''. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει κάποια παρόμοια Τεχνική έκθεση? 

Θέλουμε να αρθεί η διεκδίκηση από το δημόσιο και να αποχαρακτηριστεί ως χορτολιβαδικό (το οποίο όντως δεν είναι). Έχουμε συμβόλαιο από το  1997 και ξέρουμε οτι σύμφωνα με το Ν. 998/1979 δεν ισχύει το τεκμήριο κυριότητας του δημοσίου στην περιφέρεια Κρήτης που βρισκόμαστε.

Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει κάποια παρόμοια Τεχνική έκθεση ως υπόδειγμα? Ευχαριστώ.

Edited by chiskos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.