Μετάβαση στο περιεχόμενο

Backup & Μεταφορά μελέτες στο Allplan 2009


Recommended Posts

Γεια σε όλους, έχω αγοράσει ένα καινούργιο Laptop και θέλω να μεταφέρω τις μελέτες από τον παλαιό μου υπολογιστή. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να το κάνω και είμαι λίγο άσχετος με τα Vista. Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει; …HELP…..

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα από όλα, πρέπει να ξέρεις που είναι ο φάκελος Prj ο όποιος περιέχει όλες τις μελέτες σου. Εάν δεν ξέρεις που είναι, τρέξε το Service/Allmenu στο παράθυρο που θα εμφανιστεί θα δεις “Central file storage folder” η “Κεντρικός κατάλογος αποθήκευσης αρχείων” και διπλά υπάρχει το path (ο δρόμος) που σου δείχνει που βρίσκονται οι μελέτες σου στο σκληρό δίσκο σου, συνήθως είναι C:\Nem\Allplan 2009\ η C:\Data files\Allplan 2009\ εκεί πρέπει να υπάρχει ο φάκελος Prj, τον παίρνεις ολόκληρο και τον αντιγράφεις. Μετά πρέπει να πας στον άλλο υπολογιστή να βρεις το φάκελο Prj και να τον αντικαταστήσεις. Λογικά εάν ανοίξεις το Allplan στο Laptop, πρέπει να βλέπεις όλες τις μελέτες σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.