Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΟΑΚ: Ξεκίνησε η αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών


Engineer

Recommended Posts

Εκδόθηκε από την αρμόδια επιτροπή το πρακτικό που αφορά στην έγκριση των μεταβολών μεταξύ των σχημάτων που συμμετέχουν στην Β΄ Φάση του Διαγωνισμού για την Σύμβαση Παραχώρησης του τμήματος του Βόρειου Οδικού άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από Χανιά έως Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα η επιτροπή έκρινε ομόφωνα ότι οι μεταβολές στη σύνθεση των διαγωνιζομένων όλων των Προσφερόντων εξακολουθούν να πληρούν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της Πρόσκλησης Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Α΄ Φάσης του Διαγωνισμού και ότι όλα τα σχήματα μπορούν να συνεχίσουν στο επόμενο στάδια της αποσφράγισης και της αξιολόγησης των Φακέλων Α, Β΄ και Γ΄ Προσφορών.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού προχωρούν οι:

«ΕΝΩΣΗ ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ» συμμετέχουν οι ΑΒΑΧ-EGIS-MERIDIAM 

«ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» 

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.- ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο του ΒΟΑΚ, μήκους 157,5 χλμ. και προϋπολογισμού €1,5 δις. είναι το μεγαλύτερο από τα τρία τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης το οποίο θα γίνει με σύμβαση παραχώρησης.

Το δεύτερο τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη και προϋπολογισμού €360 εκατ. υλοποιείται μέσω ΣΔΙΤ από την κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ και Ιntrakat  και το τρίτο το τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος προϋπολογισμού 169 εκατ. κατασκευάζεται ως δημόσιο έργο από την ΑΚΤΩΡ.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.