Μετάβαση στο περιεχόμενο

Agenda Amsterdam Autoluw: Το νέο υπόγειο σύστημα στάθμευσης στην Ολλανδία "εξαφανίζει" τα αυτοκίνητα από τους δρόμους


Engineer

Recommended Posts

Στην διάθεση του κοινού βρίσκεται από την περασμένη βδομάδα το στο μεγαλύτερο υπόγειο σύστημα στάθμευσης στην Ολλανδία στην περιοχή των καναλιών της πόλης.

Σε μια πόλη γνωστή ως φιλική προς το ποδήλατο και τους πεζούς, το έργο θα απαλλάξει το τμήμα του κέντρου που έχει καταγραφεί στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και θα δημιουργήσει χώρο για πεζούς, ποδηλάτες και πράσινο.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης περιλαμβάνει χώρο για 270 οχήματα. Το έργο υλοποιήθηκε από την Lödige Industries για λογαριασμό του δήμου του Άμστερνταμ και αποτελεί μέρος του «Agenda Amsterdam Autoluw», μια μακροπρόθεσμη πολιτική με τη γενική αρχή να υπάρχουν λιγότερα αυτοκίνητα στην πόλη. 

Είναι το 34ο αυτοματοποιημένο σύστημα στάθμευσης στην Ολλανδία που εγκαθίσταται από την εταιρεία, η οποία έχει εγκαταστήσει συστήματα σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική.

Τα μόνα σημεία του γκαράζ ορατά στο κοινό είναι οι τρεις γυάλινες καμπίνες εισόδου σχεδιασμένες από το ολλανδικό αρχιτεκτονικό γραφείο, Angie Abbink X CO. Οι οδηγοί αφήνουν το αυτοκίνητό τους στην είσοδο και το σύστημα Lödige αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Το σύστημα μπορεί να σταθμεύει και να φορτίζει έως και 56 ηλεκτρικά οχήματα με δυνατότητα αναβάθμισης και φόρτισης περισσότερων οχημάτων στο μέλλον. Ένα σύστημα πληρωμών EV είναι υπό σχεδιασμό, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες να χρεώνουν και να πληρώνουν για την κατανάλωσή τους σε μεταγενέστερο χρόνο.

 


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.