Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το Bard εντάχθηκε στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google με νέες δυνατότητες


Engineer

Recommended Posts

Η Google ανακοίνωσε σήμερα τη σειρά των νέων λειτουργιών του μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης Bard.

Ανάμεσα στις δυνατότητες του Bard είναι η ενσωμάτωσή του σε υπηρεσίες και εφαρμογές της Google. Παράλληλα, επεκτείνεται η πρόσβασή του σε λειτουργίες που είναι διαθέσιμες τόσο στα αγγλικά όσο και σε επιπλέον γλώσσες.

Σύμφωνα με τη Google, ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Bard είναι ότι μπορεί να προσαρμόζει τις απαντήσεις του σε αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο χρήστης. Για παράδειγμα, όπως επισημαίνει, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Bard να φτιάξει το πλάνο για ένα ταξίδι που επιθυμούν να κάνουν με τους φίλους τους, να προσχεδιάσει την καταχώρισή τους σε μια διαδικτυακή αγορά marketplace ή να βοηθήσει να εξηγήσουν στα παιδιά τους ένα επιστημονικό θέμα.

Το Bard θα έχει πρόσβαση σε περισσότερα μέρη

Η Google αναφέρει για το μοντέλο του Bard πως «επεκτείνουμε την πρόσβαση σε υπάρχουσες λειτουργίες του, που είναι διαθέσιμες στα αγγλικά, όπως τη δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνων με το Google Lens, τη λήψη εικόνων από την «Αναζήτηση» στις απαντήσεις, καθώς και την τροποποίηση των απαντήσεων του Bard, σε περισσότερες από 40 νέες γλώσσες και χώρες».

Το Bard θα συνδέεται με εφαρμογές και υπηρεσίες της Google

Από σήμερα κυκλοφορούν στα Αγγλικά τα Βard Extensions (Επεκτάσεις). Πρόκειται για έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης και συνεργασίας με το Bard. Χάρη στις εν λόγω επεκτάσεις το Bard μπορεί να εντοπίζει και να εμφανίζει σχετικές πληροφορίες από τα εργαλεία της Google που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως το Gmail, τα Docs, το Drive, τους Χάρτες, το YouTube, το Google Flights και hotels, ακόμα και όταν οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι διασκορπισμένες σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Οι δυνατότητες του Bard

Η Google απευθύνεται στους χρήστες του διαδικτύου λέγοντας «φανταστείτε ότι υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας και χρησιμοποιείτε το Bard για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία αυτή. Θα μπορούσατε να του ζητήσετε για παράδειγμα το εξής: "Βρες το βιογραφικό μου με τίτλο 'Ιούνιος 2023' από το Drive μου και φτιάξε μια σύντομη παράγραφο περίληψης του σε μορφή προσωπικού σημειώματος" και να συνεχίσετε να συνεργάζεστε με το Bard για να ετοιμάσετε μια νέα, ελκυστική συνοδευτική επιστολή για το βιογραφικό σας.

Τονίζεται ωστόσο πως «δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις του Workspace, το περιεχόμενό σας που προέρχεται από το Gmail, τα Docs και το Drive δεν θα είναι ορατό σε αξιολογητές, ενώ δεν θα χρησιμοποιείται από το Bard, ούτε για την εμφάνιση διαφημίσεων, ούτε για την εκπαίδευση του μοντέλου. Και, φυσικά, έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου σας όταν αποφασίζετε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, ενώ μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή».


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.