Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκρίθηκαν 78 αιτήσεις χρηματοδότησης για την Δράση «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027


Engineer

Recommended Posts

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει την ολοκλήρωση των πρώτων αξιολογήσεων των Αιτήσεων Χρηματοδότησης για τη Δράση «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» της Δέσμης Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021-2027).

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση εκατόν τεσσάρων (104) αιτήσεων τηρώντας τη σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας και ώρας οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής στο ΟΠΣΚΕ.

Σύμφωνα με την Απόφαση Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης, εβδομήντα οκτώ (78) αιτήσεις χρηματοδότησης συνολικής επιχορηγούμενης Δημόσιας Δαπάνης 5.511.594€ κρίνονται επιλέξιμες .

Σημειώνουμε ότι οι Δικαιούχοι ενημερώνονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων ΟΠΣΚΕ για το αναλυτικό αποτέλεσμα αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι δύναται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) εργάσιμων ημερών από την επομένη κοινοποίησης του τελικού πορίσματος αξιολόγησης, να υποβάλουν διοικητική ένσταση μέσω του ΟΠΣΚΕ όπως ορίζει η Πρόσκληση της Δράσης.

Η διαδικασία αξιολόγησης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να αναγγελθούν και άλλες Αποφάσεις Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Αιτήσεων Χρηματοδότησης για την Δέσμη Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Δείτε τη σχετική Απόφαση εδώ


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.