vale Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη συνδεσμολογία του θερμοστάτη μου καθώς δε θέλω να κάνω κάποιο λαθος. Σας στέλνω φωτογραφίες από την ήδη υπάρχουσα συνδεσμολογία καθώς και το πίσω μέρος του καινούργιου θερμοστάτη. Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου Didonis Edited December 10, 2023 by Didonis
vale Posted December 10, 2023 Author Posted December 10, 2023 1 ώρα πριν, deathlok said: Έχεις πολύμετρο; Ναι αμε
Τρελός Επιστήμων Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Μπορείς να βγάλεις φωτό το φυλλάδιο του καινούργιου θερμοστάτη;
vale Posted December 10, 2023 Author Posted December 10, 2023 1 ώρα πριν, Τρελός Επιστήμων said: Μπορείς να βγάλεις φωτό το φυλλάδιο του καινούργιου θερμοστάτη; Καλησπέρα. Το στέλνω με pdf. Αν δε βολεύει το βγάζω φωτογραφία WiFi-thermostat-manual (1).pdf
Τρελός Επιστήμων Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) 1 hour ago, vale said: Καλησπέρα. Το στέλνω με pdf. Αν δε βολεύει το βγάζω φωτογραφία Μεγάλη κινεζιά ο θερμοστάτης που επέλεξες. Φαίνεται από τα αγγλικά του manual που μόνο αγγλικά δεν είναι. Επίσης τέτοια σύγχυση, λίγα manual μου έχουν προκαλέσει. Σίγουρα το μαραφέτι παίρνει τροφοδοσία στις κλέμες 3 και 4. Τώρα η εντολή του φίλε μου δεν καταλαβάινω πως τη δίνει. Πήγαινε εκεί που το πήρες και ρώτα τους πως πρέπει να το συνδέσεις. Και αν δε σου κάνει κόπος πες μας και μας. Edited December 10, 2023 by Τρελός Επιστήμων 1
JohnnyHoliday Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Όπως ακριβώς τα λέει ο @nvel. Κρίνοντας από το ίδιο manual, έχω παρόμοιας κατασκευής θερμοστάτη εγκατεστημένο στο γραφείο.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 8 ώρες πριν, deathlok said: Έχεις πολύμετρο; kαι να εχει ? τι μπορει να δει ρε Δημητρη , σα μπως ξερει τι κ πως να τον "διαβασει " .To συγκεκριμενο θερμοσταστη τον εχω δει αρκετες φορες εδω μεσα και παντα με αλλη ονομασια .Η απορια μου ειναι την 5 και την 6 , αισθητήριο NTC δλδ PT100 πως μπορεις να το χρησιμοποιησης ?
JohnnyHoliday Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) 5-6 είναι για ξηρή επαφή ( < 3Α). Edited December 10, 2023 by JohnnyHoliday
Recommended Posts