Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδικό δίκτυο Θεσσαλίας: Δημοπρατούνται εντός του καλοκαιριού έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του


GTnews

Recommended Posts

Έργα προϋπολογισμού 900 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος θα δημοπρατηθούν μέσα στο καλοκαίρι, όπως δήλωσε ο  Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας.

Όπως τόνισε στόχος του Υπουργείου είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης και εντός του καλοκαιριού να έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις με τους αναδόχους εκτέλεσης των έργων. «Είμαστε εδώ για να προτεραιοποιήσουμε τα έργα ανάλογα με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών», σημείωσε.

Ειδικότερα, όσον αφορά στα έργα του Νομού Καρδίτσας, επεσήμανε ότι θα απορροφήσουν ένα σημαντικό κομμάτι του συνολικού προϋπολογισμού, ο οποίος ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια ευρώ για τις περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ορεινή Καρδίτσα, η οποία έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας  του συνοδευόμενος από το κλιμάκιο μηχανικών συνεργατών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τα πληγέντα χωριά και συναντήθηκε με τους Δημάρχους Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη, Παλαμά, Σωκράτη Δασκαλόπουλο και Σοφάδων, Δημοσθένη Κατσή και άλλους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μαζί τους συζήτησε τα έργα τα οποία πρόκειται να συμπεριληφθούν στον οριστικό πίνακα αποκαταστάσεων των υποδομών που υπέστησαν ζημιές από τα φαινόμενα «Daniel» και «Elias», αλλά και γενικότερα τα προβλήματα της περιοχής, η οποία έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές σε ιδιωτικές περιουσίες.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του στις πληγείσες περιοχές, ο Υφυπουργός Υποδομών θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Φθιώτιδα και τη Βόρεια Εύβοια, όπου θα συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Η σωτηρία της περιοχής κοιτάζει ένα έργο αποχέτευσης 11 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιήσουμε, το κόστος του οποίου είναι 80 εκ. Ευρώ και ολόκληρη η περιοχή μπορεί να ολοκληρωθεί με 1 έργο. Ανακοινώνεται σε πολιτικούς και πολιτικούς. Αν θέλετε αυτοί οι άνθρωποι να σας ψηφίσουν, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας αυτή την περιοχή ένα βιώσιμο και καλλιεργήσιμο μέρος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα κεντρικά μας γραφεία Ξάνθης Πόρτο Λάγος.. 6946608830 (whatsapp ) Agrotika Drainage 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.