Μετάβαση στο περιεχόμενο

Loui34

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Loui34's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η σωτηρία της περιοχής κοιτάζει ένα έργο αποχέτευσης 11 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιήσουμε, το κόστος του οποίου είναι 80 εκ. Ευρώ και ολόκληρη η περιοχή μπορεί να ολοκληρωθεί με 1 έργο. Ανακοινώνεται σε πολιτικούς και πολιτικούς. Αν θέλετε αυτοί οι άνθρωποι να σας ψηφίσουν, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας αυτή την περιοχή ένα βιώσιμο και καλλιεργήσιμο μέρος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα κεντρικά μας γραφεία Ξάνθης Πόρτο Λάγος.. 6946608830 (whatsapp ) Agrotika Drainage
  2. Πρόκειται να ξεκινήσουμε να λειτουργούμε ως ξένη εταιρεία για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα σε μια χώρα που έχει σοβαρά προβλήματα άρδευσης και αποχέτευσης. Η βάση των πλημμυρών είναι το νερό που συλλέγεται στην επιφάνεια και δεν μπορεί να απορροφηθεί. Ακόμη και αν τα κύρια κανάλια κατασκευάζονται με δημόσιες δαπάνες, αυτές οι συσσωρεύσεις θα προκαλέσουν επιφανειακές ροές, εκτός εάν κατασκευαστεί υπόγειο σύστημα σωλήνων αποστράγγισης στα εσωτερικά μέρη της γης των αγροτών. Σημαντικά γεγονότα όπως η διάβρωση του εδάφους και η αλατότητα του εδάφους επηρεάζουν την απόδοση φύτευσης των αγροτών έως και 70% σε ορισμένα μέρη. Πολλοί αγρότες προσπαθούν τώρα να κερδίσουν εισόδημα εγκαθιστώντας ηλιακά πάνελ σε υγροτόπους, δηλαδή σε μέρη όπου η γεωργία θα ήταν καλύτερη, αντί για γεωργία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι σημάδι απόγνωσης. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να απαλλαγούμε από το πρόβλημα και αν γίνει σωστά με χαμηλού κόστους εργασίες και εξοπλισμό που δεν θα κοστίσει όσο περιγράφεται, το εισόδημα θα βγει από τους κάμπους της Ελλάδας και το βιοπορισμό και την ανεργία των ανθρώπων. θα μειωθεί πολύ. Κοιτάξτε τα χωράφια, υπάρχουν κανάλια αποστράγγισης, αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε απορροφητικούς σωλήνες αποχέτευσης σε κανένα χωράφι. Με άλλα λόγια, όλα τα αιωρούμενα νερά συγκεντρώνονται ως επιφανειακά ρεύματα, μεγαλώνουν σαν χιονόμπαλες και προκαλούν συνεχώς ζημιές σε μέρη. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γίνει στις δημόσιες δαπάνες είναι ότι τα συστήματα αποχέτευσης στο χωράφι πρέπει να εκτελούνται ταυτόχρονα με τα αρδευτικά έργα. Οι αγρότες μπορούν να κατανοήσουν τα εξής: Εάν παρατηρηθεί ότι το ύψος του βαμβακιού ή του καλαμποκιού είναι μικρό σε ορισμένα σημεία και μακρύ σε ορισμένα σημεία, ή εάν ορισμένα μέρη δεν αναπτύσσονται καθόλου, θα πρέπει να ελεγχθεί η στάθμη του νερού κάτω από το έδαφος. στα εδάφη όπου γίνεται καλλιέργεια σε μέρη που έχουν υποστεί ζημιά από το νερό. Η ικανότητα αποστράγγισης των κύριων καναλιών ποικίλλει ανάλογα με τη δομή του εδάφους, ας πούμε ότι είναι 100 μέτρα κατά μέσο όρο.Τα κανάλια που περνούν πιο μακριά από αυτήν την απόσταση δεν ωφελούν καθόλου το χωράφι, αλλά το επίπεδο του νερού που θα περάσει από αυτά τα κανάλια είναι επίσης σημαντικό. Αν το κανάλι ρέει γεμάτο νερό μέχρι την επιφάνεια, δεν είναι πια κανάλι αποστράγγισης, αλλά μόνο μετατόπιση νερού. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους αρμόδιους ανθρώπους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.