GregDel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή φύλλο excel σαν αυτό για τον υπολογισμό του Μέγιστου Επιτρεπόμενου Ρεύματος σε καλώδιο, σύμφωνα με το ΕΛΟΤ 60364; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Φίλε μου η πληροφορία που ψάχνεις υπάρχει σε πίνακες από πρότυπα και σε άλλα εγχειρίδια που βασίζονται σε πρότυπα και δε νομίζω πως το εξελάκι θα διευκόλυνε κάπως την ήδη εύκολη αναζήτηση στους πίνακες αυτούς. Εκτός αυτού, εμπιστεύεσαι το ίδιο ένα εξελάκι που έφτιαξε κάποιος κάπου κάπως σε σχέση με ένα πίνακα ενός προτύπου ή ενός επώνυμου εγγράφου μιας σοβαρής εταιρίας που ξέρεις ότι έχει βασιστεί σε πρότυπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 τα δωρεάν προγράμματα των εταιριών ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και τα εμπορικά προγράμματα Η/Μ υπολογίζουν καλώδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 (edited) Το γνωρίζω απλά ανάλογα στην εταιρεία είναι από αναλυτικός ως ότι να'ναι πχ - 4Μ εντελώς απλός... μερικές σειρές - Ti-Soft ωραίος και αναλυτικός - Scheider, ABB σε πίνακες Το excel που υπήρχε για το HD384 ήταν πολύ καλό και το χρησιμοποιούσα συχνά παίρνοντας και τις ανάλογες εκτυπώσεις. Όπως λοιπόν έγραψα παραπάνω ψάχνω κάτι ανάλογο, όχι απλά υπολογιστικό σε 1-2 σειρές αλλά εμφανίσιμό. 13 ώρες πριν, Τρελός Επιστήμων said: Φίλε μου η πληροφορία που ψάχνεις υπάρχει σε πίνακες από πρότυπα και σε άλλα εγχειρίδια που βασίζονται σε πρότυπα και δε νομίζω πως το εξελάκι θα διευκόλυνε κάπως την ήδη εύκολη αναζήτηση στους πίνακες αυτούς. Εκτός αυτού, εμπιστεύεσαι το ίδιο ένα εξελάκι που έφτιαξε κάποιος κάπου κάπως σε σχέση με ένα πίνακα ενός προτύπου ή ενός επώνυμου εγγράφου μιας σοβαρής εταιρίας που ξέρεις ότι έχει βασιστεί σε πρότυπα; Το εξελάκι πάντα το έλεγχα με τα αποτελέσματα από 4Μ / ABB /Schneider που κυρίως χρησιμοποιώ. Η εμφάνιση είναι που με ενδιαφέρει για να παρουσιάσω... πχ κάτι τέτοιο. Edited Μάρτιος 28 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν ένα κλειδωμένο xls που δεν μπορώ να ελέγξω τα περιεχόμενά του μόνο λόγω του εικαστικού αποτελέσματος, όταν ακόμα και τα σοβαρά προγράμματα όπως αυτά που ανέφερες κατά καιρούς εμφανίζουν σφάλματα και ελλείψεις που λόγω της μεγάλης χρήσης τους ανακαλύπτονται και διορθώνονται τα περισσότερα (όχι όλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 (edited) Τα αποτελέσματα πάντα τα ελέγχω. Με ενδιαφέρει μόνο το "εικαστικό". Edited Απρίλιος 4 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 (edited) το συγκεκριμενο xls οπως κ τα υπολοιπα της σειρας που εχω ανεβασει , ειναι απο το ελληνικo ινστιτούτο χαλκού , απο τοτε εως κ σημερα εχουν περασει 11 χρονια αρα ισως κ να μην κανουν .... Edited Απρίλιος 4 by miltos Διαγραφή παράθεσης 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα