Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιστοποιητικό πυρασφαλείας (οβελιστήριο χωρίς υγραέριο, μόνο με ρεύμα)


xafto

Recommended Posts

ένα οβελιστήριο μου ζήτησε πιστοποιητικό πυρασφάλειας. χρησιμοποιεί μόνο ρεύμα δεν έχει υγραέριο. γνωρίζει κανείς αν απαιτείται τοπικό σύστημα πυρόσβεσης ή μόνο οι πυροσβεστήρες???

Link to comment
Share on other sites

Τοπικό σύστημα εφαρμογής (Sprinklers) τοποθετούνται όπου υπάρχουν καυτές επιφάνειες (ψησταριές, τηγάνια κ.α.). Άρα αναξαρτήτως του τρόπου λειτουργίας χρειάζεται. Απλά δεν θα χρειαστεί μελέτη υγραερίου.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ πάρα πολύ Ηλία......

 

εξελίξεις.....

 

το έμαθα και από την πυροσβεστική το συζήτησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν απαιτείται και να του κάνω την υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεται…..το χειρότερο όταν του είπα ότι δεν υπογράφω αν δεν το εγκαταστήσει μου απαντάει ότι πια δεν υπάρχουν αυτοψίες…

ακούς ακούω να λες!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το γνωρίζει ο οδιοκτήτης που σου ζητάει να υπογράψεις την ΥΔ, πράγμα που δεν στο συνιστώ, ότι πρέπει και ο ίδιος να υπογράψει μια ΥΔ ότι όλα ειναι ΟΚ?

Ίσως εκείνος να νομίζει ότι την ευθύνη θα την έχεις μόνο εσύ, αν δεν εγκατασταθεί ότι πρέπει πάνω απο καυτές επιφάνειες όπως λέει και ο Ηλίας.

Εξηγησέ του όπως πολύ καλά γνωρίζεις ότι αυτοψίες δεν γίνονται για την έκδοση του πιστοποιητικού πυροπροστασίας, αλλά γίνονται δειγματολειπτικοί έλεγχοι μετά από την ΠΥ.

Εξήγησέ του επίσης ότι μπαίνει και ο εισαγγελέας μετά στο παιχνίδι...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.