Jump to content

Recommended Posts

Posted

Έχω ένα τυφλό οικόπεδο, το οποίο ο τακτοποιηθηκε κ είναι πλέον κ άρτιο κ οικοδομήσιμο, είχε δωθει παλιά δουλειά εισόδου, όμως μετέπειτα ανακάλυψε ο μηχανικός πως στο πλάι του οικοπέδου υπήρχε ένας δρόμος που η γειτόνισσα τον έκλεισε παράνομα με κάγκελο πόρτα κ τον έκανε  αυλή, κάναμε κινήσεις με τον μηχανικό προς τον Δήμο κ δικηγόρο, κ ήρθε ο δήμος να κάνει αυτοψία, έδωσαν εντολή να κατεδαφισει μόνη της την πόρτα τις τέντες κτλ,εκείνη φυσικά δεν έκανε τπτ, τώρα πάει ο δήμος για κατεδάφιση πόρτας τέντας κτλ, κ τώρα έχουν κολλήσει στο ότι υπάρχει κ ένας τοίχος στο τέλος του δρόμου κ ότι δεν μπορούν, η δεν ξέρουν αν πρπ να γκρεμίζουν κ τον τοίχο, που κ αυτός εμποδίζει την είσοδο στο οικόπεδο, κ έχει κ φάρδος ώστε να μπορεί να περάσει μια μικρή μπουλντόζα, ενώ από την δουλειά εισόδου ειναι πολύ στενά 0.80 εκατοστά, υπάρχει κάποιος νόμος γτ ο δήμος μου κάνει τον ανηξερο, που να λέει για τοίχους σε οικόπεδο; Κ σε είσοδο; ωστε να τους τον στείλω; 

Posted

Αν πω ότι δεν κατάλαβα τίποτε θα θεωρηθεί κακοήθεια???

• Like 1
Posted (edited)

Όχι, αλλά γτ;έχω ένα οικόπεδο τυφλό οκ; έχω δουλειά εισόδου 0.80 εκατοστά, θέλω να χτίσω.. Υπάρχει δρόμος αλλά η γειτόνισσα παρανόμως τον έχει κάνει αυλή, έχει χτίσει τοίχο στο τέλος του δρόμου, που εφάπτεται με το οικοπεδο μου κάγκελο πόρτα στην είσοδο του δρόμου (μικρό δρομάκι 1.8 επί 8 μέτρα) τέντα γλάστρες κτλ, κ παρόλο που προσπαθούν κ οι άλλοι γείτονες κ εγώ χρόνια δεν το γκρεμίζει, πήγε σήμερα ο δήμος για να το γκρεμίσει κ μου είπαν ότι δεν θα γξρεμισουν τον τοίχο λέει, γτ εκεί τελειώνει ο δρόμος... Ε ναι τελειώνει ο δρόμος κ αρχίζει το οικοπεδο μου.. Κ λέω μήπως κάποιος ξέρει από εδώ, αν βρω φώτο θα σας ανεβάσω 

17309007075531369719672799637377.jpg

Edited by Pavlos33
Posted

Όπως βλέπετε να ο δρόμος, γλαστρουκες μετά η κάγκελο πόρτα ή τέντα κ ο τοίχος, ο οποίος είναι στα όρια του οικοπέδου μου

Screenshot_20241106_154745_com.viber.voip.jpg

Screenshot_20241106_154751_com.viber.voip.jpg

7 ώρες πριν, tetris said:

Αν πω ότι δεν κατάλαβα τίποτε θα θεωρηθεί κακοήθεια???

Screenshot_20241106_154745_com.viber.voip.jpg

Screenshot_20241106_154751_com.viber.voip.jpg

Screenshot_20241106_171332_com.android.chrome.jpg