Μετάβαση στο περιεχόμενο

tetris

Core Members
 • Περιεχόμενα

  2.687
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  17

Φήμη στην κοινότητα

957 Εξαιρετική

6 Ακόλουθοι

Σχετικά tetris

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.289 profile views
 1. Το παλιό ρυμοτομικό δεν ισχύει πλέον. Ο δρόμος 1 θεωρείται κοινόχρηστος χώρος. Ο γείτονας 2 αμφιβάλλω αν μπορεί να οικοδομήσει, δεδομένου ότι συνορεύει με μη άρτια. Κανονικά, θα πρέπει να γίνει τακτοποίηση όλων.
 2. tetris

  Τι ομάδα είμαστε;

  Από γάβρο έχουμε χορτάσει. Τώρα πάμε για πιο χοντρά.
 3. tetris

  Τι ομάδα είμαστε;

  να μη σας τους στερήσουμε μιας και, τον τελευταίο καιρό, τους έχετε συνηθίσει...
 4. Επίσης, και με α/φ (προ 85) μπορεί να τεκμηριωθεί η ύπαρξη δρόμου.
 5. tetris

  Τι ομάδα είμαστε;

  κι αφού φάγαμε γάβρο (μαρινάτο και τηγανητό) για ορεκτικό, περιμένουμε να μας στείλεις, για κύριο πιάτο, από αυτά που ψαρεύεις....
 6. Για μη μόνιμες κατασκευές, δεν χρειάζεται νομοθεσία
 7. Και στα δύο θα δηλώσει το δικαίωμα. Αν δεν δηλώσει το δικαίωμά του στο άλλο, αυτό θα θεωρηθεί ως αγνώστου
 8. γιατί δεν κάνεις χρήση της παρ. 4.7? αν το ύψος δεν είναι απαγορευτικό, δεν είναι απαραίτητη η μόνιμη κατασκευή
 9. Ο επαρχιακός δρόμος δεν παίρνει δημοτική ονομασία. Τον αναφέρεις είτε όπως στον επίσημο χαρακτηρισμό, είτε απλά "επαρχιακός δρόμος". Εξαίρεση αποτελούν τμήματα παλαιών εθνικών ή επαρχιακών εντός σχ. πόλης (με ονομασία και αρίθμηση) Αν είναι δημοτικός, βάζεις το όνομα
 10. tetris

  Τι ομάδα είμαστε;

  το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη υπεμονή....
 11. Διότι κάποια στιγμή, ίσως σε καλέσουν να αποδείξεις τι σχέση (επαγγελματική) έχεις με τον εκδότη της επιταγής Οπότε???
 12. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δυσκολεύονται στην έξοδο, μπορούν να μπαίνουν με την όπισθεν. Η επιφάνεια υποχρεωτικής φύτευσης είναι εντάξει?
 13. Για να μη χάνεις χρόνο περιμένοντας απαντήσεις από εδώ, κάνε μια συνάντηση με δικούς σου μηχανικό και συμβολαιογράφο και, εν ανάγκη, επαφή με τον αρμόδιο υποθηκοφύλακα.
 14. Φέρων οργανισμός από οπλισμένο σκυρόδεμα (με ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των οπλισμών έναντι υγρασίας και αλμύρας). Ως προς τα υπόλοιπα, θα σε κατατοπίσει ο συνάδελφος που θα ασχοληθεί, διότι η κάθε λύση έχει τα υπέρ και τα κατά.
 15. Με αυτό της άδειας, δεδομένου ότι αυτό έχει τηρηθεί στην πράξη. Αν όμως η πλ. απόστασή σου (όπως έχει δειχτεί στην άδεια) είναι η μεγαλύτερη, τότε πας με αυτήν (προσωπική μου άποψη, και για πιο σίγουρα συνεννοήσου με την υ.δομ.)
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.