Jump to content

tetris

Core Members
 • Content Count

  2,840
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

tetris last won the day on June 11

tetris had the most liked content!

Community Reputation

1,074 Άριστη

8 Followers

About tetris

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

3,957 profile views
 1. και (παρότι κατόπιν εορτής, είναι διαχρονικό) https://antikleidi.com/2019/06/18/planes_psifoforon/
 2. Η μόνη σίγουρη λύση είναι αυτή που προτάθηκε πιο πάνω. Από τη στιγμή που θα χρειαστείς τοπογραφικό για τη μεταβίβαση, απευθύνεσαι σε μηχανικό για να πάρεις θεωρημένους ο.δ. από την αρμόδια υπηρεσία.
 3. ακριβώς όπως σου τα είπαν στην Υ.ΔΟΜ. (εφόσον το Ο.Τ. ανήκει σε περιοχή με σ.δ. 1,2 και έχει μια πλευρά που "βλέπει" σε περιοχή με σ.δ. 1,8) και Ο συντελεστής δόμησης που εφαρμόζεται σε οικόπεδο με πρόσωπο σε περισσότερους κοινόχρηστους χώρους, για τους οποίους ισχύουν διαφορετικοί συντελεστές, είναι ο λόγος του αθροίσματος των γινομένων του μήκους κάθε προσώπου του οικοπέδου επί τον αντίστοιχο συντελεστή δόμησης προς το άθροισμα των μηκών των προσώπων
 4. πλάνη, είναι η πίστη σε μιαν ανοησία όσο για την ηθική, εδώ μπορείτε να βρείτε μερικά μεζεδάκια....
 5. δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ποιότητας αν π.χ. ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πιστεύουν μιαν ανοησία, παύει να είναι ανοησία?
 6. Μη βασίζεσαι σε ό,τι βλέπεις στο γιουτιουμπ ή στις διαφημίσεις διάφορων αεριτζήδων. Στο παρόν φόρουμ έχει αναλυθεί το θέμα.
 7. Είναι όμως η πραγματικότητα Κι αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα???
 8. Όχι Σε τοπικές διαμορφώσεις (είσοδος υπογείου, κλπ) τα υψόμετρα δεν παίρνονται από τη στάθμη της ράμπας/πλατύσκαλου
 9. Σε θαυμάζω!!! Άνθρωποι με τη δική σου αυτογνωσία σπανίζουν...
 10. ως προς το u, μονό τζάμι με μεταλλικό πλαίσιο (ανοιγόμενο) ως προς τον αερισμό, σαν κανονικό κούφωμα αλλά με τριπλάσιο συντελεστή (προσωπική εκτίμηση)
 11. Αγαπητέ ntanos Η δική μου εμπειρία (και μακάρι να είναι έτσι σε όλη τη χώρα) δείχνει ότι τα νέα παιδιά (<40), στην πλειοψηφία τους, παίζουν τίμια το παιχνίδι. Διότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, και μόνο με επαρκείς γνώσεις κι επαγγελματική αξιοπρέπεια θα επιβιώσουν. Ένα από τα καλά της κρίσης, είναι ότι αρχίζει να καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι.
 12. Επειδή είναι πολύ σπάνια περίπτωση οι ΤΟΤΕΕ δεν ασχολούνται με αυτό. Αν το θεωρήσεις μη ανοιγόμενο (στο σύνολό του), δεν θα κάνεις και κανα σοβαρό λάθος... Αλλιώς, έχεις ένα σύνθετο κούφωμα με ανοιγόμενο και μη ανοιγόμενο τμήμα (2 κουφώματα). Κι αν επιμένεις να το κάνεις έτσι, βάλε το δυσμενέστερη συντελεστή αερισμού, δεδομένου ότι δεν έχει καλή αεροστεγάνωση.
 13. Να τα πάρουμε με τη σειρά 1. Ποσώς με ενδιαφέρουν τα ακριβή ονόματα των (εγχώριων) δημοσιοκάφρων. Η διόρθωση οφείλεται αφενός μεν στη διάθεση "τσιγκλίσματος" (με το συμπάθιο), αφετέρου δε σε μια (γνωστή σε φίλους) διαστροφή μου ... 2. Και δεν με ενδιαφέρουν, διότι εδώ και πολλά χρόνια έχω κόψει την ενημέρωση από τα εγχώρια κανάλια. Συνεπώς, και για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου, γκουγκλάρισα το κείμενο κι έπεσα πάνω στον "επιστήμονα". Αν έπεφτα στο δημοσιοκάφρο, δεν θα ασχολιόμουν περαιτέρω. Αλλά όταν "επιστήμονες", και μάλιστα σε νευραλγικά πόστα, εκστομίζουν τέτοια πράγματα και μένουν ατιμώρητοι, νομίζω πως οι ταπεινοί "υπηρέτες της ενημέρωσης" (που απλώς τα επαναλαμβάνουν) έχουν το ακαταλόγιστο. Όσο για την πνευματική διαύγεια, είναι ένα από τα δυο-τρία πράγματα που φροντίζω να έχω σε καλή κατάσταση απο εδώ (ηλικιακά) και πέρα... ηρέμησε λοιπόν, κι απόλαυσε τη ζωή με όσο περισσότερο χιούμορ μπορείς
 14. Το ΝΣΚ μην το εμπιστεύεσαι ιδιαίτερα, διότι έχει κάνει ουκ ολίγες πατάτες (αντικρουόμενες αποφάσεις) Ως προς το δεύτερο πρόσωπο, το σωστό είναι να γίνει και σε αυτό παραχώρηση, δεδομένου ότι τα διαμπερή (όταν δεν μπορεί να γίνει κατάτμηση) δεν πρέπει να μπλοκάρουν τις διαπλατύνσεις των δρόμων. Αυτό μας το ζητούσαν ανέκαθεν στην εδώ υπηρεσία. Αν βρω κάποια σχετική εγκύκλιο θα την ανεβάσω
 15. Ανεξαρτήτως του αν απεικονίζεται στο 5χίλιαρο, για να θεωρείται δημοτικός (ώστε να έχει νόημα η παραχώρηση) θα πρέπει να προϋφίσταται του 1985. Κι αυτό αποδεικνύεται είτε από α/φ, είτε από συμβόλαια.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.