Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christina23

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Νομικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι, @Didonis , δεν τα έχω ξεκαθαρισμένα επειδή δεν είχα στο παρελθόν τριβή με το αντικείμενο και για αυτό μάλλον σας τα μεταφέρω όχι αρκετά ξεκάθαρα. Ναι υπάρχει Οικοδομική Άδεια, και όχι δεν υπάρχει συμβόλαιο για δέσμευση θέσεων, επομένως αν αποφασίσουν να προχωρήσουν προς τα εκεί θα κατευθυνθούμε. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! @dimitris GM Σε ευχαριστώ πολύ, τα ΦΕΚ σίγουρα θα τα συμβουλευτώ!
  2. Λοιπόν, διορθώστε με αν κάνω λάθος, παράνομη την αποκάλεσα καθώς σαν πυλωτή με θέσεις parking δεν έχει αριθμό άδειας. Πρόκειται για πολυκατοικία με 6 οροφοδιαμερίσματα και ισάριθμη χωρητικότητα στην πυλωτή για οχήματα, χωρίς διακριτές θέσεις όμως. Όσον αφορά τη σύσταση ο.ι., όχι δεν υπάρχει. Για αυτό και εδώ και 35 χρόνια καταφεύγουν σε συνεννοήσεις. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση μόνο συμφωνία μεταξύ τους μπορεί να πραγματοποιηθεί και δεν υπάρχει κάποια λύση βάσει νόμου αν αντιλαμβάνομαι σωστά.
  3. Καλησπερα σας. Ειμαι δικηγορος και θα ηθελα να ρωτησω, σε πυλωτη πολυκατοικιας χωρις αδεια, η οποια χωρα ισαριθμα οχηματα με τα διαμερισματα, χωρις υπαρξη καταστατικου και κανονισμου πολυκατοικιας επι του θεματος, προβλεπεται κατι σχετικα με την θεση parking του καθε ενοικου, ή εναποκειται αποκλειστικα στην μεταξυ των συνεννοηση? Ευχαριστω. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.