Groupie Δημοσιεύτηκε January 6, 2025 at 07:50 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2025 at 07:50 μμ (edited) Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχουν τρία σκαλοπάτια πριν την πόρτα εισόδου. Μπορεί αυτό να θεωρηθεί "κλίμακα" ώστε να είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση κουπαστής σύμφωνα με το άρθρο 14 του κτιριοδομικού κανονισμού η πάμε με το άρθρο 13 που απαιτεί 1.00 ύψος; Τώρα θα μου πείτε για τρία σκαλοπάτια κάνω έτσι; Ναι στην περίπτωση μου που μετά από πέσιμο στο ίσωμα κυκλοφορώ πλέον με μπαστουνάκι για ισορροπία και τρέμει η ψυχή μου για πέσιμο ειδικά στο κατέβασμα. Τοπική Εκκλησία με 4 σκαλοπάτια έχει κουπαστή, ο γιατρός μου με δύο δεν έχει μήπως και αυτός θα έπρεπε να έχει; Edited January 6, 2025 at 08:02 μμ by Groupie ορθογραφία
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε January 6, 2025 at 08:02 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2025 at 08:02 μμ Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Όταν η στάθμη της σκάλας είναι από ένα μέτρο και άνω επιβάλλεται κατασκευή συμπαγούς ή μη, στηθαίου ή συνδυασμός αυτών με ύψος τουλάχιστον ένα μέτρο. (νέος κτιριοδομικός κανονισμός άρθρο 13)
Groupie Δημοσιεύτηκε January 6, 2025 at 08:06 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 6, 2025 at 08:06 μμ Αυτό βλέπω και εγώ. Θα πρέπει να βρω και άλλον ανάπηρο στην πολυκατοικία.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα