petroyan Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 07:32 πμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 07:32 πμ Που θα μπορούσα να βρω τεχνικές προδιαγραφές έργων (αν έχουν νομοθετηθεί)? Το μόνο που βρήκα μέχρι στιγμής είναι οι Προσωρινές Τεχνικές Προδιαγραφές στο site της ΓΓΔΕ.
mantzaras Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 09:01 πμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 09:01 πμ Είναι μια πολύ καλή αρχή αυτές που βρήκες. Αναλόγως της εργασίας, πας στο αντίστοιχο κεφάλαιο και βλέπεις τις θεσμοθετημένες προδιαγραφές για αυτήν την εργασία με τα υλικά της. Επίσης ο κατάλογος των ΕΛΟΤ είναι διαθέσιμος στο δίκτυο. Για να πάρεις όμως προδιαγραφή από ΕΛΟΤ την αγοράζεις και αρκετά ακριβά, αλλά έχεις δικαίωμα να την διαβάζεις οσες ώρες θες στην βιβλιοθήκη του ΕΛΟΤ στην Αχαρνών. Οι ΠΤΠ κυκλοφορούν σε χαρτί σε πολλά φωτοτυπάδικα και βιλβιοπωλεία, αλλά μπορείς και να τις αγοράσεις από ΠΕΧΩΔΕ.
AlexManta Δημοσιεύτηκε September 14, 2009 at 08:04 πμ Δημοσιεύτηκε September 14, 2009 at 08:04 πμ Ασχολείτε κανένας με κατασκευές; Γιατί θέλω να μάθω τις διαστάσεις από αντιολισθητικές αυλακώσεις οδών τύπου V (αποστάσεις μεταξύ και βάθος).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα