Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας  βρήκα όλους .

θέλω μια βοήθεια να αλλάξω τον μηχανισμό μίξης .Δεν μπορώ να βρω πως θα βγάλω τον  εξωτερικό διακόπτη .τραβάω  προς  τα έξω  αλλά φοβάμαι να τραβήξω δυνατά .κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .

0-02-05-ffcd9e55b6af2db932f69c61fcca07d6596c23e9d32fd6e06b5be0d91001663e_21860856993.jpg

0-02-05-10ecee1c30fc767ad4cea821a17e74432463087ccb367fd0e6c26f41334882c9_21860857b21.jpg

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Kαλησπέρα. Στις ροζέτες (στο μπροστά μέρος τους) και προς τα έξω έχει παξιμάδια για να ξεβιδώσεις με το κλειδί; Λογικά βγαίνει ολόκληρο με την ανάποδη σειρά που βιδώθηκε. Προσοχή στο να βάλεις ένα πανί μεταξύ παξιμαδιών και κλειδιού για να μην φθείρεις την μπαταρία.

Δημοσιεύτηκε
On 15/5/2025 at 7:28 ΜΜ, Pavlos33 said:

Kαλησπέρα. Στις ροζέτες (στο μπροστά μέρος τους) και προς τα έξω έχει παξιμάδια για να ξεβιδώσεις με το κλειδί; Λογικά βγαίνει ολόκληρο με την ανάποδη σειρά που βιδώθηκε. Προσοχή στο να βάλεις ένα πανί μεταξύ παξιμαδιών και κλειδιού για να μην φθείρεις την μπαταρία.

Καλησπέρα .δεν θέλω να βγάλω την μπαταρία αλλά τον εξωτερικό διακόπτη αυτόν που γυρίζουμε για να τρέξει το νερό ,ώστε να αλλάξω τον μηχανισμό μίξης .

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δες λίγο στις τελευταίες δυο φωτογραφίες της εταιρίας που δείχνει εγκατάσταση. Σαν να υπάρχει καπάκι που βγαίνει και αποκαλύπτεται βίδα για να ξεβιδώσει (Adjusting the thermostatic mixer). https://www.grohe.gr/el_gr/our-service/installation-videos/install-thm-shower.html

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε
On 15/5/2025 at 7:46 ΜΜ, Pavlos33 said:

Δες λίγο στις τελευταίες δυο φωτογραφίες της εταιρίας που δείχνει εγκατάσταση. Σαν να υπάρχει καπάκι που βγαίνει και αποκαλύπτεται βίδα για να ξεβιδώσει (Adjusting the thermostatic mixer). https://www.grohe.gr/el_gr/our-service/installation-videos/install-thm-shower.html

έχεις δίκιο φίλε μου .το έχω δει και εγώ κ έτσι νόμιζα .το θέμα είναι πως εμένα είναι ενιαίο .Δεν έχει καπάκι .Δεν μπορώ να βγάλω άκρη !!!

Δημοσιεύτηκε

Ίσως αν πήγαινες σε ένα κατάστημα που πουλάει είδη υγιεινής και συναφή και ρωτούσες θα σου έλεγαν. Εξάλλου θα πρέπει να αγοράσεις και το ανταλλακτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.