Giannis84 Δημοσιεύτηκε May 21, 2025 at 09:46 μμ Δημοσιεύτηκε May 21, 2025 at 09:46 μμ Χαίρετε. Πολυκατοικία 15ετίας, 20 διαμερίσματα, θυροτηλεόραση με μικρή ασπρόμαυρη οθόνη χαμηλής ευκρίνειας. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα το σύστημα. Κάποιοι ιδιοκτήτες θέλουν καλύτερη κάμερα οπότε σύμφωνα με τον ηλεκτρολόγο πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα και κατ' επέκταση και εγώ να πληρώσω από την τσέπη μου για καινούργια θυροτηλεόραση, χώρια τα κοινόχρηστα έξοδα. Αξίζει όλη αυτή η διαδικασία; Ενδεικτικό κόστος; Υπάρχει περίπτωση το νέο σύστημα να βγάζει προβλήματα (πχ ποιότητα εξοπλισμού, όχι τόσο καλή εγκατάσταση κτλ); Τι πρέπει να προσέξει κάποιος; Για να περάσει αυτό θέλει απλή πλειοψηφία όλων των ιδιοκτησιών ή αν συμμετέχουν π.χ. στη συνέλευση μόνο 5 άτομα μπορούν να το περάσουν; Μπορώ να κάνω κάτι να το αποτρέψω; Τέλος υπάρχει καποιος τρόπος, έστω και εξεζητημένος, να αποκτήσουν καλύτερη κάμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας μόνο όσοι το επθυμούν; Χωρίς εγώ να κάνω κάποια αλλαγή στο διαμέρισμά μου.
Didonis Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 08:46 πμ Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 08:46 πμ από τις 5 ερωτήσεις και πέρα σταμάτησα να μετράω..... Βρείτε τα μεταξύ σας .....
Giannis84 Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 09:06 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 09:06 πμ Έχετε δίκιο αγαπητέ, απολογούμαι. Η προσφορά που μας έγινε είναι 1200 ευρώ κοινόχρηστο έξοδο, 120 φθηνότερη θυροτηλεόραση, 60 φθηνότερο θυροτηλέφωνο. Με την μπουτονιέρα να είναι μισό μέτρο πίσω από την πόρτα και κατά συνέπεια ότι κάμερα και να μπει ο επισκέπτης πρέπει να οπισθοχωρει για να φαίνεται το πρόσωπό του. Με έσωσε προσωρινά ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά στο ταμείο. Αν θέλει κάποιος να κάνει έναν σύντομο σχολιασμό περί κόστους-ωφέλους ευπρόσδεκτο. Αλλιώς θα το κλεισω εδώ το θέμα, δεν θέλω να γίνω κουραστικός.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα