Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετατρέπεις την συνδεσμολογία που φαίνεται στο αριστερό σχέδιο με αυτή που φαίνεται στο δεξί με την προσθήκη ενός αγωγού προς τα φωτιστικά

Δημοσιεύτηκε

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ρίξω καλώδιο κάτι που δεν είναι εφικτό άμεσα. Αλλιώς πάω στη λύση της πυρακτώσεως? 

Δημοσιεύτηκε

Καλά, μπορείς να κάνεις μία πρόβα με 4σύρματη συνδεσμολογία με μία πρόχειρη προσωρινή σύνδεση ενός μπουτόν πάνω στο χρονοδιακόπτη.

Δημοσιεύτηκε

Από ότι βλέπω, και στις δύο συνδεσμολογίες τα φώτα παίρνουν εντολή (φάση) από την κλέμα 3 του χρονοδιακόπτη. 

Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο συνδεσμολογιών είναι οτι τα μπουτόν στη μία περίπτωση δίνουν φάση στην κλεμα 4 του χρονοδιακόπτη ενώ στην άλλη ουδέτερο. 

Μου διαφεύγει κάτι;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αν δε μπορεί να γίνει κάτι πάνω στον αυτόματο, τότε θα προχωρήσω στη λύση που είχε εφαρμόσει ο προκάτοχος με το λαμπτήρα πυρακτώσεως. Απλά θα ψάξω σε ντουι ε27 και με χαμηλότερη κατανάλωση από τα 60w της υπάρχουσας. 

Edited by Jin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.