Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλημέρα σας, 

Αντικατέστησα πεσμένη περιφραξη και σάπια πεσμενη πόρτα. Εγινε καινουριο σεναζ, το παλιο ηταν κομμάτια λογω διαβρωσης εξαιτιας ομβριων σε οικόπεδο εντός σχεδίου σε περιοχή με μη κυρωμένη πράξη εφαρμογής και προσκυρωτεο.

Μου έγινε καταγγελία από τον απέναντι γιατί έφτιαξα και μικρο παρτέρι να εμποδίζει τα νερά του να μπαίνουν στο δικό μου οικοπεδο. Αυτός έχει ανεβάσει την αυλή του, δεν έχει υδρορροές ούτε φρεάτιο ούτε τίποτα.

Επιβλήθηκε πρόστιμο. Δεν μπορούσε να βγει αδεια μικρής κλίμακας. Δεν μπορεί να γίνει νομιμοποίηση. Δεν βγαίνει ούτε οικοδομισιμοτητα. Είναι όλα κατεδαφιστεα.  Στην ερώτηση τι θα κάνω αν κατεδαφισω την περιφραξη η πολεοδομία λέει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θα μείνει ξέφραγο.

Έχω κάνει αίτημα θεραπείας στο ΣΥ. ΠΕ. ΘΑ Β.

Έχετε υπόψη κάτι παρομοιο; Τι κάνω τωρα;

Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες.

Didonis

Edited by Didonis
Δημοσιεύτηκε

Να γιατί, πριν από οποιαδήποτε εργασία, χρειάζεται μηχανικός. Με πολύ μικρό κόστος, αποφεύγονται μπελάδες, πρόστιμα κλπ. Με την προσφυγή στο ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. απλώς κερδίζεται χρόνος (που δεν οφελεί σε τίποτε). Η απόφαση της Υ.ΔΟΜ. δεν αλλάζει

Δημοσιεύτηκε

Αν πάρω άδεια κατεδάφισης και ρίξω την περίφραξη, από τη στιγμή που δεν μπορώ να βγάλω άδεια για να φτιάξω καινούργια πώς θα μπορέσω να προστατέψω το οικόπεδο μου;. Υπάρχει περίφραξη που δεν απαιτεί άδεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.